HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şamil Tayyar: Eleştirenler umarım böyle bir patlamada ölür

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı sonrasında gelen yayın yasağını eleştirenlere "Umarım böyle bir patlamada can verirler" dedi.

Cumhuriyet Gazetesinin haberine göre, AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz TV'de katıldığı bir programda Atatürk Havalimanı'ndaki gelen yasağına tepki gösterenlere, "

Yayın yasağını eleştirenler umarım böyle bir patlamada can verirler" ifadelerini kullandı.

Tayyar, Belçika'nın Brüksel kendinde 41 ilgili sosyal medyadan paylaştığı mesajda, "

Brüksel'de yayın yasağı geldi, olayı karartmaya çalışıyorlar" diyerek Belçika hükümetine tepki göstermişti.

Metiner'in saldırı tweeti sosyal medyayı karıştırdı

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısı sonrası attığı tweet sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

Mehmet Metiner'in Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısıyla ilgili twitter'dan paylaştığı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu da hedef alan mesaj sosyal medyayı karıştırdı. Metiner, "

İstanbul Havalimanında patlayan bomba ile Kılıçdaroğlu'nun bugünkü konuşması tesadüf değil. Kılıçdaroğlu'nun siyasetle yaptığını diğer yoldaşları bombayla yapıyor. Lanet olsun! Bu alçak eylem tarzı PKK'yı işaret ediyor. Yani Kılıçdaroğlu'nun hendek arkadaşlarını" dedi.

Metiner'in tweetleri sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

Metiner daha sonra mesajlarına şöyle devam etti: "

PKK'nın uyuşturucu tarlalarına ve örgütün hayati merkezlerine yapılan başarılı operasyonlar... Dış politikadaki yeni gelişmeler... Bütün bu yaşanan gelişmelerden kim rahatsızsa, fail odur!"

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler