HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şamil Tayyar'la Akit TV Haber Müdürü, Melih Gökçek yüzünden birbirine girdi

Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen'le AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yüzünden birbirine girdi. Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen, Melih Gökçek ile CHP arasında bir işbirliği olduğunu öne sürmüş, Tayyar'ın yanıtı ise sert olmuştu. Özmen son açıklaması için gerilimi daha da tırmandırdı.

Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen, Melih Gökçek ile CHP arasında bir işbirliği olduğunu öne sürmüştü. Mehmet Özmen’in bu iddiasına yanıt AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'dan geldi. Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Akit TV'de bir süzme, Gökçek CHP'ye geçmek için mesaj gönderdi demiş! Yuhhh. Öfkenizi kusun, kusun da biraz insaf. Aşağılık adam” demişti.

ERBAKAN’IN GÖNDERİLMESİ İÇİN HER TÜRLÜ PROVOKASYONA İMZA ATIYOR İDİ

Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen bu sabahki programda Şamil Tayyar’ın Twitter mesajına yanıt verdi. AK Partili Tayyar’a yönelik “Tayyare, şarlatan” şeklinde hakaretlerde bulunan Mehmet Özmen, “Ş.T. Erbakan’ın gönderilmesi için her türlü provokasyona imza atıyor idi” dedi. Şamil Tayyar’ın 1999’da DSP’den aday olduğunu belirten Özmen, bununla ilgili Tayyar’ın attığı “1999’da adaylık teklifini cemaatten dostlarımın telkiniyle kabul ettim, o dönemde ağırlıklı olarak DSP destekleniyordu” Twitter mesajını okudu.

17-25 ARALIK’TAN SONRA DAHİ FETO’YA TOZ KONDURMAYAN BU ŞAHIS

“Her dönemin tetikçi adamı olan Ş.T. yani namı diğer ‘Tayyare’, Feto’ya geçmiş olsun dizelerini de döken 17-25 Aralık’tan sonra dahi Feto’ya toz kondurmayan bu şahıstır” diyen Mehmet Özmen, AK Partili Şamil Tayyar’a şöyle yüklendi:

“İşte bu tayyare Reisçi gibi görünüyor bugün ama Ergenekon sürecinde Feto’nun kullandığı en iyi medya adamıydı, daha doğrusu aslında şarlatanın tekiydi. Bu çakal konjonktür neyi gerektirirse ona göre pozisyon alan bir pervane. Bu çakalın Feto’ya çaktığına bakmayın seçimlerde yeniden milletvekili olmasını sadece ve sadece FETÖ’nün Gaziantep imamlarına borçlu.”


En Çok Aranan Haberler