HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şampiyonlar Ligi final maçı ne zaman? Juventus Real Madrid maçı ne zaman oynanacak?

Şampiyonlar Ligi final maçının ne zaman oynanacağı merak ediliyor. Juventus ile Real Madrid maçı ne zaman, hangi stadyumda, saat kaçta oynanacak, maçla ilgili her şeyi haberimizde bulabilirsiniz. Şampiyonlar Ligi final maçı Juventus - Real Madrid arasında, Millennium Stadyumunda oynanacak.

Şampiyonlar Ligi final maçı ne zaman? Juventus Real Madrid maçı ne zaman oynanacak?

Şampiyonlar Ligi final maçına az bir süre kaldı. Monaco'yu yarı finalde eleyen Juventus ile, Atletico Madrid derbisinden galibiyetle ayrılan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelecekler. Şampiyonlar Ligi finali için, analistler Real Madrid'in takım değerinin yüksek olmasına rağmen, Juventus'un disiplinli futbolu ve sistemli bir takım olması nedeniyle Juventus'u favori olarak görüyorlar. Juventus ile Real Madrid arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi final maçı, Galler'de bulunan Millennium Stadyumu'nda, 21.45'te oynanacak.

Şampiyonlar Ligi finaline adını yazdıran takımlar, yarı ve çeyrek finallerde oldukça zor takımları elediler. Juventus, çeyrek finalde Barcelona'yı, yarı finalde ise Monaco'yu elediler. Real Madrid ise, hemşehrisi Atletico Madrid'i ve Bayern Münih'i eleyerek finale uzandı.

Juventus Real Madrid Şampiyonlar Ligi finali ne zaman?

2017 Şampiyonlar Ligi finali, Juventus - Real Madrid arasında Galler'in başkenti ve en büyük şehri olan Cardiff'te bulunan Millennium Stadyumu'nda oynanacağı belirlendi. Final karşılaşması, 3 Haziran Cumartesi günü TSİ olarak 21.45'te oynanacak. Maç yayını ise, TRT 1 ve Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak gerçekleştirilecek.

Finalist Real Madrid, Avrupa kupalarında bugüne kadar 453 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlardan 256 galibiyet elde eden Madrid ekibi, 82'sinde berabere kaldı, 115'inde de mağlup oldu. Real Madrid ayrıca, FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda oynadığı 7 maçta sahadan 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrıldı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler