HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şampiyonlar Ligi kura çekimi bugün saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın rakipleri belli oluyor!

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ile gruplar belli oluyor. UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş karşılaşmaları, dün akşam yapılan beş maç ile tamamlandı. Bu maçların sonrasında play off turunda gruplara kalan son 10 takım belli oldu. Böylece 3. torbadan katılacağı Şampiyonlar Ligi kura çekiminde Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri de belli oldu. Peki Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri...

Şampiyonlar Ligi kura çekimi bugün saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın rakipleri belli oluyor!

UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş karşılaşmaları sona ermesiyle birlikte gruplara kalan takımlar kesinleşmiş oldu. Başakşehir'in Sevilla'ya elendiği play off turu, dün akşam oynanan beş maç ile tamamlandı. İlk gün maçları sonucunda Celtic, Maribor, Napoli, Olympiacos ve Sevilla turu geçtiler. Dün akşam oynanan maçlar sonrasında ise Karabağ, Liverpool, APOEL, Sporting Lizbon ve CSKA Moskova gruplara kaldı. Peki Şampiyonlar Ligi kura çekimi bugün saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Şampiyonlar Ligi kura çekimi torbaların dağımı ve Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri...

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye'yi Beşiktaş'ın temsil edeceği UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2017-2018 sezonu grup kuraları bugün Monaco'da çekilecek. Grimaldi Forum'da TSİ 19.00'da başlayacak kura çekiminde, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılan 22 takım ile play-off eleme turundan gelen 10 ekip, 8 gruba ayrılacak. Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın da rakiplerinin belli olacağı grup kuraları çekimi, bugün saat 19.00'da TRT Spor'dan yayınlanacak.

Kuraya katılacak 32 takım, UEFA'nın kulüpler sıralamasında aldığı puanlara göre torbalara dağıtılacak. UEFA sıralamasında ilk 7'de yer alan ülkelerin lig şampiyonları ile Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonunun seri başı olmasını öngören kurala göre, Real Madrid, Bayern Münih, Juventus, Benfica, Chelsea, Shakhtar Donetsk, Monaco, Spartak Moskova çekilişe 1. torbadan katılacak.

Türkiye ligi şampiyonu olarak Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasından katılma hakkı elde eden Beşiktaş, kuraya 3. torbadan girecek. Siyah-beyazlılar, geçen sezon da bu organizasyonun grup aşamasında mücadele etmişti.

Kurada, aynı ülkenin takımları aynı grupta yer alamayacak. Şampiyonlar Ligi'nde takımlar 8 gruba ayrılacak. Gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar, turnuvada son 16'ya adını yazdırırken, 3. sırada tamamlayanlar ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Grup sonuncuları için Avrupa defteri kapanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ TORBALARIN DAĞILIMI VE BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Grupları oluşturacak 32 takımın yer aldığı torbaların dağılımı şöyle:

1. torba: Real Madrid, Bayern Münih, Juventus, Benfica, Chelsea, Shakhtar Donetsk, Monaco, Spartak Moskova

2. torba: Barcelona, Atletico Madrid, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, Sevilla, Manchester City, Porto, Manchester United

3. torba: Napoli, Tottenham, Basel, Olympiakos, Anderlecht, Liverpool, Roma, Beşiktaş

4. torba: Celtic, CSKA Moskova, Sporting Lizbon, APOEL, Feyenoord, Maribor, Karabağ, Leipzig

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk hafta maçları 12-13 Eylül, altıncı ve son hafta mücadeleleri ise 5-6 Aralık tarihlerinde oynanacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler