HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri kimler?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu kura çekimi zamanı geldi. Ülkemizi bu turda temsil edecek olan Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri arasından kimle eşleşecek heyecanla bekleniyor. Peki Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri kimler? Şampiyonlar Ligi kura çekimini haberimizden izleyebilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri kimler?

UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi bugün yapılacak. Geçen hafta Şampiyonlar Ligi grup etabı yapılan son maçlar ile tamamlanmış ve son 16 turuna kalan takımlar belli olmuştu. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ni rekorlar kırarak lider bitirmişti. Şimdi ise nefesler tutuldu ve bugün yapılacak kura çekiminde hangi takımla eşleşecek merakla bekleniyor. Peki Şampiyonlar ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek kura çekimi TSİ 14.00'te başlayacak. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkan Beşiktaş, son 16 turu kura çekimine seribaşı olarak katılacak. Siyah-beyazlılar gibi gruplarını ilk sırada bitiren Barcelona (İspanya), Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham (İngiltere), Paris Saint-Germain (Fransa) ve Roma (İtalya) da seribaşı kulüpler arasında yer alacak.

KURA ÇEKİMİNİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Siyah-beyazlıların muhtemel rakipleri şu şekilde:

Basel, Bayern Münih, Chelsea, Juventus, Sevilla, Shakhtar Donetsk, Real Madrid.

Basel (İsviçre), Bayern Münih (Almanya), Chelsea (İngiltere), Juventus (İtalya), Porto (Portekiz), Real Madrid, Sevilla (İspanya) ve Shakhtar Donetsk (Ukrayna) ise aynı ülke veya gruptan takımların eşleşemeyeceği kura çekimine, ikinci torbadan girecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları 13-14 ile 20-21 Şubat 2018, rövanşları ise 6-7 ile 13-14 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak. Seribaşı takımlar, rövanş maçlarını sahalarında oynayacak.

Türk temsilcisinin bulunmadığı UEFA Avrupa Ligi'nde ise son 32 turu eşleşmeleri TSİ 15.00'te belirlenecek. Son 32 turu karşılaşmaları, 15 ve 22 Şubat 2018'de yapılacak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler