HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsun’da “Kadın” temalı fotoğraf sergisi

Samsun’un Atakum ilçesinde, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında “Kadın” temalı fotoğraf sergisi açılacak.Fotoğraf sanatını Samsun’da hak ettiği yere taşımak ve geniş kitlelere ulaştırma adına çalışmalarına başlayan Samsun Fotoğraf Sanatı Derneği SAMFAD, Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında "Kadın" temalı fotoğraf sergisini Samsunlularla buluşturacak.16 yıl içinde 28 fotoğraf sergisini başarı ile tamamlayan SAMFAD, Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi çatısı altında 29.

Samsun’da “Kadın” temalı fotoğraf sergisi

Samsun’un Atakum ilçesinde, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında “Kadın” temalı fotoğraf sergisi açılacak.
Fotoğraf sanatını Samsun’da hak ettiği yere taşımak ve geniş kitlelere ulaştırma adına çalışmalarına başlayan Samsun Fotoğraf Sanatı Derneği SAMFAD, Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında "Kadın" temalı fotoğraf sergisini Samsunlularla buluşturacak.
16 yıl içinde 28 fotoğraf sergisini başarı ile tamamlayan SAMFAD, Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi çatısı altında 29. fotoğraf sergisini 5 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek açılış ile fotoğraf severlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. 22 dernek üyesinin katkı verdiği karma sergide 44 eser yer alacak ve toplumun ve ailenin ayrılmaz bir parçası olan kadını her yönü ile yaşamın içinde göstermeyi fotoğraflarla konu edinecek.
Alışveriş yapmanın keyifli ve sıcak ortamında, birbirinden özel fotoğrafların yer aldığı sergi 5-11 Mart tarihleri arasında Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçileri tarafından gezilebilecek.

Samsun’da “Kadın” temalı fotoğraf sergisi

Samsun’da “Kadın” temalı fotoğraf sergisi

Samsun’da “Kadın” temalı fotoğraf sergisi

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler