HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsung Galaxy Note 5 bugün tanıtılacak

Dünyanın sayılı teknoloji firmalarından Samsung, Galaxy Note 5 modelinin tanıtımının yapacağı tarihi belirledi. Samsung, Galaxy Note 5 bugün New york'ta tanıtılacak.

Samsung Galaxy Note 5 bugün tanıtılacak

Dünyanın teknoloji devlerinden Samsung'un son ürünü Samsung Galaxy Note 5'in tanıtılacağı tarih teknoloji meraklıları tarafından bekleniyordu. Samsung Galaxy Note 5'in tanıtılacağı gün muhtemelen belli oldu. Firma, ne tanıtacağını söylemese de Unpacked 2015'in 13 Ağustos'ta New York'ta gerçekleşeceğini söyledi.

Samsung, 13 Ağustos Perşembe günü düzenleyeceği etkinlikte ne tanıtacağını tam olarak açıklamadı ancak karşımıza çıkacak olan cihazların muhtemelen Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus olması bekleniyor. Bu etkinliğin farklı yanı, Samsung'un Eylül'deki IFA'yı beklemeyecek olması. Firmanın Galaxy Note cihazları için şimdiye kadar IFA'yı seçtiğini biliyoruz. Ancak bu seferki etkinlik daha erken ve ABD'de gerçekleşecek.

Samsung Galaxy Note 5'in, 4'ten ne gibi bir farklılıkları olacağı şimdiden merak konusu oldu. Etkinlikte ön plana çıkması beklenen Galaxy Note 5 için iPhone 6s Plus rakibi olacağı tahmin ediliyor. Galaxy Note 5’in; 2K ekrana, 64 bit mimarili 8 çekirdekli 1.50 GHz hızında çalışan Exynos 7420 işlemciye ve 4 GB RAM’e sahip olacağı iddia ediliyor. Qualcomm MDM9635M LTE modeme sahip olacak cihaz, Lollipop 5.1 sürümüyle kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Öte yandan Galaxy Note 5'in son sızıntısında net sayılabilecek görüntülerle karşılaşmıştık. Bu görüntüler bize Samsung Galaxy Note 5'in dizaynı hakkında bilgi vermişti. Galaxy Note 5'in ise tasarım konusunda Galaxy S6 Duo'dan büyük oranda esinlendiği ilk görüşte fark ediliyordu. Ancak cihazın tüm detaylarını öğrenebilmemiz için sanırız etkinlik gününü beklememiz gerekecek.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler