HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şanlıurfa'da deprem haberi yanlış çıktı

Şanlıurfa'da deprem olduğu haberi yanlış çıktı. Kandilli'de sistemde meydana gelen bir hatadan dolayı Şanlıurfa'da deprem haberinin servis edildiği ortaya çıktı.

Şanlıurfa'da deprem haberi yanlış çıktı

Şanlıurfa'da deprem haberi yanlış çıktı. Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde meydana geldiğine dair servis edilen haberin gerçek olmadığı anlaşıldı. Kandilli Rasathanesi'nin sisteminde meydana gelen bir hatadan dolayı yanlış servis edilen Şanlıurfa'da deprem haberi Doğan Haber Ajansı tarafından servis edildi.

Doğan Haber Ajansı'nda bu haber servis edilmişti:

Şanlıurfa Viranşahir'de 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Can ve mal kaybının henüz tespit edilemediği depremde araştırmalar başladı.

Şanlıurfa Viranşehir'de deprem, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Viranşehir Artır Köyü yakınlarındaki depremin büyüklüğünü 5.6 olarak duyurdu.

Deprem başta Şanlıurfa olmak üzere Ceylanpınar, Siverek, Açkale, Suruç, Birecik, Halfeti ve Bozova'da da hissedildi. Bölgeden alınan son haberlere göre deprem çok sayıda köyde hasara neden oldu. Yetkililer, depremin yer yüzeyine çok yakında olması nedeniyle yoğun olarak hissedildiğini duyurdu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler