HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Saruhanlı Belediyesinden Gökçeköy’e yeni yatırımlar

Saruhanlı’da mahalleleri halı sahalar, sosyal tesisler, düğün salonları gibi yatırımlarla donatan Saruhanlı Belediyesi, Gökçeköy Mahallesine de dev yatırımlar inşa ederek, hizmet halkasına bir yenisini daha ekleyecek.Bu kapsamda Gökçeköy Mahallesine yeni bir halı saha ve çok amaçlı olarak kullanılabilecek kapalı pazaryeri inşa edilecek ve mesire alanı yenilenecek.

Saruhanlı Belediyesinden Gökçeköy’e yeni yatırımlar

Saruhanlı’da mahalleleri halı sahalar, sosyal tesisler, düğün salonları gibi yatırımlarla donatan Saruhanlı Belediyesi, Gökçeköy Mahallesine de dev yatırımlar inşa ederek, hizmet halkasına bir yenisini daha ekleyecek.
Bu kapsamda Gökçeköy Mahallesine yeni bir halı saha ve çok amaçlı olarak kullanılabilecek kapalı pazaryeri inşa edilecek ve mesire alanı yenilenecek. Arazi yollarında bakım ve onarım yapılacak ve bir miktar asfalt atılacak.
Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Gökçeköy Mahallesini ziyaret ederek, Muhtar Mehmet Ali Helekcan ve vatandaşlarla birlikte yapılacak yatırımlar konusunda fikir alış verişinde bulundu. Mahalleyi dolaşarak projelerin uygulanacağı alanları inceleyen Başkan Yaralı, Gökçeköy’ün ihtiyaçlarını tespit ettiklerini, bu eksikleri yerine getirmek için kolları sıvadıklarını kaydetti.
İlk olarak arazi yollarında bakım ve onarım yapacaklarını, bazı bölgelerde bir miktar asfalt da atacaklarını dile getiren Yaralı, çalışmaların önümüzdeki aylarda başlayacağını belirterek,"Gökçeköy eski belediye başkanımız Nasuh Tosun ağabeyimizin yapmış olduğu bir halı saha var, fakat ekonomik ömrünü tamamlamış. Bu konuda Gökçeköy mahallemize yeni bir halı saha yapılması çalışmasını başlatacağız. Diğer taraftan mahallemiz içerisinde kapalı bir alan yani çok amaçlı bir kapalı pazaryeri yapacağız. Yer tespitini yaptıktan sonra kapalı pazaryerini de inşa edeceğiz. Gökçeköy mesire alanında düzenlemeler yaparak bu alanda da yeni bir çalışma başlatacağız. Gökçeköy’de Saruhanlı Belediyesini ilgilendiren bütün işleri 2018 yılı içerisinde yerine getireceğiz" dedi.
Geçtiğimiz yıllarda Gökçeköy düğün salonunda bakım onarım, yanına da yazlık düğün bahçesi yaptıklarını hatırlatan Yaralı, yapacakları yeni yatırımlarla mahallede yediden 70’e herkesin ihtiyacını karşılayacak hizmetleri hayata geçireceklerini söyledi.
Mahalle muhtarlarıyla işbirliği halinde çalıştıklarını anlatan Yaralı, Gökçeköy Muhtarı Mehmet Ali Helekcan’ın genç ve dinamik bir muhtar olduğunu, Belediye hizmetlerinin halka ulaşmasında girişken yapısıyla kendileriyle sürekli temas halinde olduğunu ifade etti. Yaralı, Büyükşehir belediyesinin de 2018 yılı içersinde Gökçeköy’de altyapı çalışmalarına başlayacağını öğrendiğini, bu çerçevede Gökçeköy’ün sorunlarının bir bütün halinde bu dönem içinde çözüme kavuşmuş olacağını bildirdi.
Muhtar Helekcan ise yapılmış ve yapılacak olan yatırımlardan dolayı Başkan Yaralı’ya teşekkür ederek, "Başkanım, mahallemize yaptığı hizmetlerine yenilerini ekleyecek. Birlikte istişare ettik. Başkanımız yer tespitinde bulundu ve gerekli talimatları verdi. Güzel hizmetlere imza atacak, kendisine çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Saruhanlı Belediyesinden Gökçeköy’e yeni yatırımlar

Saruhanlı Belediyesinden Gökçeköy’e yeni yatırımlar

Saruhanlı Belediyesinden Gökçeköy’e yeni yatırımlar

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler