HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Savaş Dinçel gözyaşları ile uğurlandı

Savaş Dinçel gözyaşları ile uğurlandı

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kaldırıldığı Memorial Hastanesi'nde hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Savaş Dinçel, sanatçı arkadaşları ve sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Hayat arkadaşının tabutu başından ayrılamayan Sumru Dinçel, gözyaşlarına boğuldu.

65 yaşında hayata gözlerini yuman Dinçel için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Savaş Dinçel'in Türk bayrağına sarılı tabutu musalla taşının üzerine konuldu. Hayat arkadaşı Savaş Dinçel'in tabutunun başından ayrılmayan ve gözyaşlarına boğulan Sumru Dinçel'i Nejat Uygur ve yakınları teselli etti. Yaklaşık bin kişinin katıldığı cenaze töreninde Savaş Dinçel'in eşi Sumru Dinçel ve oğulları Barış Dinçel, taziyeleri kabul etti.

Cenazede Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli, Müşrik Kenter, Nejat Uygur, Müjdat Gezen, Ayşen Guruda, Şevket Çoruh, Genco Erkal ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Savaş Dinçel'in cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler