HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Savaşçı 21. son bölüm izle: Yüzbaşı Bozkurt neden çılgına döndü? (Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Savaşçı son bölümü ile yine nefesleri kesti. Sınır ötesinde Türkiye'ye geçmek için harekete geçen Kılıç Timi, yolda Doktor'un pusu ile zor duruma düşüyor. Albay Kopuz birliğini kurtarmak için teslim olmak ister ama tam o sırada Yüzbaşı Bozkurt Hızır gibi yetişir. Ve Doktor ölü olarak ele geçiriliyor. Bunu duyan Temo harekete geçiyor. Yüzbaşı Bozkurt'a gelen bir telefon onu deli ediyor. Peki arayan kimdi ve neden aradı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Savaşçı 21. son bölümü...

Savaşçı 21. son bölüm izle:  Yüzbaşı Bozkurt neden çılgına döndü? (Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Savaşçı 21. son bölümü ile dün akşam Fox TV'de izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Sınır dışı operasyon sonrasında Türkiye'ye geçmek için harekete geçen Albay Kopuz ve Kılıç Timi, Doktor kod adlı örgüt üyesi tarafından pusuya düşürülüyor. Timde yaralı olması ve mühimmatın bitmesi sonrasında Albay Kopuz, teslim olursa ekibi kurtaracağını düşünür ve bunu Kağan'a söyler. Fakat Bozkurt Yüzbaşı buna mani olur. Tam ümitler tükenmek üzere iken Yüzbaşı Bozkurt ve ekibi imdatlarına yetişir. Ve kısa sürede örgüt elemanlarını etkisiz hale getirirler. Bu sırada Albay Kopuz, farkettirmeden Doktor'un peşine düşer. Bir ayağı sakat olan Doktor, fazla ileri gidemez ve köşeye sıkışır.

Doktor, bu sırada Albay'ı oyalamak için herşeyi itiraf edeceğini, lider kadroyu, Avrupa bağlantılarını söyleyeceğini söyler. Tam silaha davranacakken Albay Kopuz, daha önce davranır ve silahını ateşler. Tam yine ayağa kalkacakken Yüzbaşı Bozkurt, göğsünden vurur Doktor'u. Doktor'un ölü olarak ele geçirildiğini öğrenen Temo, deliye döner. Ve intikamını almak için hain planların yapmaya başlar.

Savaşçı son bölümde Pia ile emekli General, bir kafade buluşurlar. Pia, Kırlangıç'ı sipariş vermek için masada yalnız bırakır. Temo, bu sırada gelerek masaya oturur ve Kırlangıç'a uzun uzun sohbet edeceğiz seninle der.

Savaşçı 21. bölümde, Kılıç timi sonunda kurtulmuş, yaralılar ambulansa aktarılmıştır. Fakat tam bu sırada Yüzbaşı Bozkurt'a gelen bir telefon onu deliye döndürür. Kimse ne olduğunu anlamaz. Arabayı yumruklayan, silahını havaya ateşleyen Yüzbaşı Bozkurt'u çılgına çeviren telefon konuşmasında neler oldu? Onu arayan kimdi ve ne söyledi? Savaşçı son bölüm tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Savaşçı son bölüm izlemek için tıklayınız

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaşçı son bölümde; Sınır ötesinde Doktor’u ele geçiren Kılıç Timi ve Albay Kopuz, dönüş yolunda kalabalık bir grup teröristle çatışmaya girer. Doktor kaçmak için fırsat kollarken, ağır silahlarla saldırı altında kalan time sınır ötesinde oldukları için takviye imkansızdır. Resmi makamlarla temasa geçen General Kutalmış, timini kurtarmak için Jandarma Özel Harekat'tan Yüzbaşı Haydar Bozkurt’u görevlendirir.

Yüzbaşı Haydar ve komutasındaki askerler, Kılıç Timi’ni ve Albay Kopuz’u cehennemden çıkarmak için hemen harekete geçer. Umutlar tükenirken hiç beklenmedik bir gelişme olayların seyrini değiştirecektir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler