HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Savaşçı 24. son bölümde neler oldu? Temo yakalandı mı? Kağan ile Haydar kurtuldu mu? (Savaşçı 25. yeni bölüm fragmanı)

Savaşçı 24. bölümü izleyenlere heyecanla anlar yaşattı. Yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın üstlendiği Kılıç Timi’nin destansı hikayesini anlatan Savaşçı son bölümde olaylar hız kesmedi. Albay Kopuz, Temo'nun yakaladığı ve işkence yaptığı Haydar ile Kağan'ı kurtarmak için Tim ile birlikte yola çıkıyor. Peki Temo yakalandı mı? Kağan ile Haydar kurtuldu mu? Savaşçı 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Savaşçı son bölümden nefes kesen sahneler...

Savaşçı 24. son bölümde neler oldu? Temo yakalandı mı? Kağan ile Haydar kurtuldu mu? (Savaşçı 25. yeni bölüm fragmanı)

Savaşçı son bölümde Haydar'ın peşine düşen Kağan, onu durdurmaya çalışır fakat Temo'nun eline tutsak olarak düşer. Albay Kopuz, olayı haber alır almaz ikiliyi kurtarmak için Kılıç Timi ile birlikte yola çıkar. Temo, tutsak olan Kağan ile Haydar'a yaptığı işkenceyi an be an dinletir. Albay Kopuz, adamlarına "Temo yerin dibine girdiyse biz de gireceğiz ve onu olduğu yerden çıkaracağız" der. Bu sahneler sonrasında izleyiciler Savaşçı yeni bölüm fragmanını merakla beklemeye başladılar. Peki Temo yakalandı mı? Haydar ile Kağan Yüzbaşı kurtuldu mu? Savaşçı 24. bölümü haberimizden linkten izleyebilirsiniz. İşte Kağan ile Haydar'ın burun sızlatan işkence sahnesi..

SAVAŞÇI 24. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaşçı son bölümde; Temo’yu ortadan kaldırmaya kararlı olan Albay Kopuz, gelen en küçük istihbaratı dahi değerlendirir. Temo ise bağlantılı olduğu diğer terör örgütleriyle yeni bir oluşum için hazırlıklarını sürdürürken, Kılıç Timi’ni alt etmenin yollarını arar.

Bu arada karargaha Yüzbaşı Haydar’la ilgili gelen bilgi herkesi endişelendirir. Yörük Haydar’ın intikam peşine düşeceğini anlayan Albay Kopuz, Kağan’ı onu durdurması için görevlendirir.

Kağan ve Aslı’nın söz merasimi için süren hazırlıkları ise sonunda biter. Kızı Albay Kopuz isteyecektir, kimden isteyeceği ise tam bir sürprizdir...

Savaşçı 24. son bölümü izlemek için tıklayınız

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler