HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sayısal Loto çekildi! İşte kazanan numaralar

Sayısal Loto'nun 895. hafta çekilişi yapıldı. Gerçekleşen çekilişe göre kazandıran numaralar 1, 3, 8, 15, 17 ve 45 olarak belirlendi.

Sayısal Loto çekildi! İşte kazanan numaralar

Yeni yılın ilk Sayısal Loto çekilişi yapıldı. Sayısal Loto sonuçları burada İşte Sayısal Lotonun talihlileri ve Sayısal Lotonun kazanan numaraları www.mynet.com'da sizlerle

Milli Piyango İdaresi'nin düzenlediği 4 Ocak Sayısal Loto çekiliş sonuçları bu akşam belli oldu. 4 Ocak Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar 01, 03, 08, 15, 17, 45 olarak belirlendi.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Sayısal Loto çekilişinde, 6 bilen 1 kişi, 1 milyon 515 bin 797 lira 10 kuruş ikramiye kazandı.

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, bu haftaki Sayısal Loto çekilişinde 5 bilen 202 kişi 3 bin 160 lira 5'er kuruş, Sayısal Loto çekilişinde 4 bilen 12 bin 838 kişi 37 lira 35'er kuruş, Sayısal Loto çekilişinde 3 bilen 246 bin 417 kişi 5 lira 50'şer kuruş ikramiye alacak.

Sayısal Loto çekilişinde, toplam 3 milyon 988 bin 920 lira ikramiye dağıtıldı.

Büyük ikramiye kazanan talihlinin kuponunu, Aydın Kuşadası'ndan yatırdığı belirtildi.

Hasılattan KDV olarak 1 milyon 587 bin 180 lira 58 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak da 886 bin 426 lira 67 kuruş kamuya aktarılacak.

SAYISAL LOTO 28 ARALIK SONUÇLARI

MPİ Sayısal Loto sonuçları bugun.com.tr'de.Sayısal Loto'nun 28 Aralık çekilişi yapıldı.Milli Piyango İdaresince düzenlenen şans oyununun 894. hafta çekilişinde, kazandıran numaralar 02, 03, 04, 18, 33 ve 36 olarak belirlendi.

Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişinde 6 bilen 1 kişi 6 milyon 718 bin 17 lira 85 kuruş tutarında büyük ikramiyenin sahibi oldu.

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, bu haftaki çekilişte 5 bilen 218 kişi 3 bin 631 lira 20'şer kuruş, 4 bilen 13 bin 936 kişi 43 lira 35'er kuruş, 3 bilen 288 bin 74 kişi 5 lira 80'er kuruş ikramiye alacak. Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin kuponunu İstanbul Başakşehir'den yatırdığı bildirildi.

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Sayısal Loto Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, katılımcıların 1 - 49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca 'oyun' olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Sayısal Loto'da çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Sayısal Loto çekilişleri İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

Sayısal Loto'da ikramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

Sayısal Loto ikramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sayıal Loto'da sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Sayısal Loto'da bir bilete ikramiye ödenebilmesi için enaz çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

SAYISAL LOTO'DA DEVİR İŞLEMLERİ

Sayısal Loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine Sayısal Loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, Sayısal Loto'da ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Sayısal Loto'da dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar,önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir.

Sayısal Loto çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri;

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya Milli Piyango (MPİ)Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri Milli Piyango Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

SAYISAL LOTO'DA EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR

Sayısal Loto çekilişinde en çok çıkan rakamlar, 21, 38, 36, 18, 16, 40, 41, 1, 32, 17 olarak belirlendi.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİNDE EN ÇOK İKRAMİYE KAZANAN İLLER

Sayısal Loto'da en çok ikramiye kazanan iller İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Adana olarak sıralandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler