HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sayısal Loto sonuçları 1 Temmuz: Sıcaklar Loto'yu da vurdu!

Sayısal Loto sonuçları dün akşam açıklandı. Loto'da yine devir çıktı ve tüm umutlar haftaya kaldı. Bu hafta yine çoğu şans oyunlarında ağırlıklı olarak devir görülürken Sayısal Loto'da da 2. devir gerçekleşti. 2. devir gerçekleşmeseydi, bu hafta 3 milyon TL'nin üzerinde büyük ikramiye dağıtılacaktı. İşte bu haftanın Sayısal Loto sonuçları ve oyunla ilgili bilinmesi gerekenler.

Sayısal Loto sonuçları 1 Temmuz: Sıcaklar Loto'yu da vurdu!

Her Cumartesi günü açıklanan Sayısal Loto sonuçları, dün akşam saat 21.45'te MPİ tarafından açıklandı. Sayısal Loto'nun çekiliş sonuçları her hafta Cumartesi günü saat 21.15'teki canlı yayınla belli olur ve ayrıntılar da yarım saat içerisinde halka duyurulur. Bu haftanın Sayısal Loto'sunda, geçen haftadan devreden 1 milyon 711 bin TL vardı. Bir bu kadar miktar da bu hafta ikramiyeye eklendi ve 3 milyon 457 bin TL'lik toplam ikramiyeye kadar ulaştı.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 1 TEMMUZ'DA NELER GETİRDİ?

Şans oyunları bu hafta ağırlıklı olarak devretti. Süper Loto sonuçlarından da devir çıkmasıyla birlikte büyük ikramiye katlanarak haftaya talihlisini arıyor. İşte bu haftanın Süper Loto çekilişinden çıkan şanslı numaralar:

03 08 13 22 40 48

Görüldüğü gibi, 08, 40 ve 22 ağırlıklı olarak Sayısal Loto sonuçları ile beraber görülen ağırlıklı sayılardan. Bu sayılar zaten kamuoyunda 'en çok çıkan sayılar' olarak kabul ediliyor. Algoritmik olarak da çıkma şansının yüksek olduğu bu rakamlar, Sayısal Loto sonuçlarına herhangi bir şanslı kişi vermedi.
6 bilen kişi çıkmadı, 2. devrini gerçekleştirdi ve 3 milyon TL'nin üzerinde bir ikramiye devretti. 5 bilen kişi sayısı 199, kişi başına düşen ikramiye tutarı 3.696,95 TL. 4 bilen kişi sayısı 9 bin 312, kişi başına düşen ikramiye tutarı ise 59 TL. Son olarak; 3 rakamı bilen kişi sayısı 159 kişi ve kişi başına düşen ikramiye tutarı 9,80 TL.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Çekiliş sonuçları ilk ve resmi olarak Milli Piyango İdaresi'nin internet sitesi üzerinden (www.millipiyango.gov.tr) duyuruluyor. Ardından saat 21.45 civarında basın ajanslarına düşerek basından da öğrenebilirsiniz.
Ayrıca, saat 21.20 itibariyle de Mynet aracılığı ile haftanın şanslı numaralarını da öğrenebiliyorsunuz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler