HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sayısal Loto sonuçları 11 Kasım: Altı bilen bir kişi 3 haftalık ikramiyeyi kaptı! (Sayısal Loto 1096. hafta sonucu)

Sayısal Loto sonuçları belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından 1096. kez düzenlenen Sayısal Loto çekilişi geçtiğimiz Cumartesi akşamı yapıldı. 11 Kasım 2017 tarihli Sayısal Loto çekilişinde 2 hafta devir eden büyük ikramiye 6 milyona yaklaşmıştı. bu hafta altı sayıyı doğru tahmin eden bir kişi Sayısal Loto ikramiyesini tek başına kazandı. Peki Sayısal Loto talihlisi hangi şehirden çıktı? İşte Sayısal Loto sonuçları, haftanın kazandıran sayıları ile kazanılan ikramiye miktarları...

Sayısal Loto sonuçları 11 Kasım: Altı bilen bir kişi 3 haftalık ikramiyeyi kaptı! (Sayısal Loto 1096. hafta sonucu)

Sayısal Loto sonuçları, 11 Kasım Cumartesi akşamı yapılan çekilişle belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto çekilişi canlı yayında yapıldı. 1096. kez düzenlenen Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye son iki haftadır devir etttiği için 6 milyon liraya yaklaşmıştı. Bu yüzden Sayısal Loto çekilişine ilgi geçtiğimiz haftalardan daha fazla idi. Heyecanla beklenen Sayısal Loto sonuçları, Milli Piyango İdaresi tarafından resmi sitede yayınlandı. Sonuçlara göre altı bilen bir kişi çıktı. Talihli kişi, haftanın sayılarını doğru tahmin ettiği için yaklaşık 5,8 milyon liralık ikramiyenin sahibi oldu. İşte bu haftanın Sayısal Loto sonuçları, haftanın kazandıran numaraları ile kazanılan ikramiyeler...

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 11 KASIM

Sayısal Loto 1096. hafta kazandıran numaraları; 12, 14, 20, 26, 40, 48 olarak belirlendi.

Sayısal Loto çekilişinde altı bilen bir kişi, 5 milyon 882 bin 341 lira 35 kuruş ikramiye kazandı. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklamaya göre, talihli kuponunu Isparta Merkez'de bulunan bir bayiden yatırdığı öğrenildi.

Sayısal Loto çekilişinde ikramiyelerin dağılımı ise şöyle; 5 bilen 178 kişi 5 bin 202 lira on beşer kuruş, 4 bilen 9 bin 684 kişi 72 lira onar kuruş ve 3 bilen 179 bin 322 kişi ise 10 lira doksan beşer kuruş ikramiye alacaklar.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 4 KASIM

Sayısal Loto haftanın kazandıran numaraları; 14, 21, 32, 37, 47, 49 olarak belirlendi. Sayısal Loto sonuçlarına göre altı bilen yine çıkmadı. Milli Piyango İdaresi, altı bilenin olmadığı Sayısal Loto çekilişinde 3 milyon 683 bin 377 lira yetmiş dörder kuruş ikramiye haftaya devretti.

Sayısal Loto çekilişinde diğer ikramiyelerin dağılımı şöyle oldu; 5 bilen 234 kişi 3 bin 502 lira kırk beşer kuruş, 4 bilen 9 bin 861 kişi 62 lira altmışar kuruş, 3 bilen 165 bin 449 kişi ise 10 lira ellişer kuruş kazandı.

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR? SAYISAL LOTO HANGİ GÜNLER ÇEKİLİYOR?

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Sayısal Loto çekilişi, özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Sayısal Loto'da çekilişler Milli Piyango İdaresi'nce belirlenecek gün ve saatte (her cumartesi 21.15) gerçekleştirilir.

Sayısal Loto'da ikramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve Milli Piyango İdaresi'nce belirlenen Şubeler yükümlüdür. İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Sayısal loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine sayısal loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar, önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir.

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler