HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sayısal Loto sonuçları 11 Kasım: Milli Piyango Sayısal Loto 1096. haftanın numaraları

Sayısal Loto sonuçları heyecanla bekleniyor. Çünkü Sayısal Loto, son iki haftadır devrediyor. Milli Piyango İdaresi tarafından 1096. hafta Sayısal Loto çekilişinde altı sayıyı doğru tahmin eden 5 milyon lirayı aşan ikramiyenin sahibi olacak. 11 Kasım Sayısal Loto çekilişine geçen haftadan devreden ikramiye ise 3 milyon 683 bin lira. Peki Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu? Sayısal Loto saat kaçta çekiliyor? Sayısal Loto sonuçları, kupon sorgulama haberimizde.

Sayısal Loto sonuçları 11 Kasım: Milli Piyango Sayısal Loto 1096. haftanın numaraları

Sayısal Loto çekilişi bu akşam yapılacak. Her cumartesi akşamı düzenlenen Sayısal Loto'nun bugün 1096. hafta çekilişi, Milli Piyango İdaresi tarafından canlı yayında yapılacak. Noter ve çekiliş komitesinin hazır olacağı ve Milli Piyango İdaresi'nin Ankara Balgat'ta bulunan genel müdürlük binasında yapılacak Sayısal Loto 11 Kasım çekilişi halka açık olarak ve site üzerinden canlı olarak yayınlanıyor. Sayısal Loto çekilişi de diğer şans oyunlarında olduğu gibi 21.15'de başlayacak ve haftanın kazandıran numaraları belli olacak. Bu 6 sayının hepsini doğru tahmin edenler büyük ikramiyeyi kazanacak. Sayısal Loto çekilişini aşağıdaki linke tıklayarak çekiliş saatinde online olarak izleyebilir, böylece kuponunuzda kaç sayı tutturduğunuzu hemen öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda Sayısal Loto sonuçlarına sayfamızda yer alan bağlantı ile kontrol edebilirsiniz.

Sayısal Loto çekilişi 11 Kasım canlı izlemek için tıklayınız

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 4 KASIM

Sayısal Loto haftanın kazandıran numaraları; 14, 21, 32, 37, 47, 49 olarak belirlendi. Sayısal Loto sonuçlarına göre altı bilen yine çıkmadı. Milli Piyango İdaresi, altı bilenin olmadığı Sayısal Loto çekilişinde 3 milyon 683 bin 377 lira yetmiş dörder kuruş ikramiye haftaya devretti.

Sayısal Loto çekilişinde diğer ikramiyelerin dağılımı şöyle oldu; 5 bilen 234 kişi 3 bin 502 lira kırk beşer kuruş, 4 bilen 9 bin 861 kişi 62 lira altmışar kuruş, 3 bilen 165 bin 449 kişi ise 10 lira ellişer kuruş kazandı.

Sayısal Loto sonuçlarını bakmak ve kupon sorgulamak için tıklayınız

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 28 EKİM

Sayısal Loto 1094. haftası kazandıran numaraları; 4 - 5 - 9 - 22 - 34 - 41 olarak belirlendi. Sayısal Loto çekilişinde bu altı sayıyı doğru tahmin eden olmayınca bir milyon 737 bin 969 lira 1 kuruş olan büyük ikramiye haftaya devir etti.

Sayısal Loto çekilişinde diğer ikramiyelerin miktarı Milli Piyango İdaresi tarafından şu şekilde açıklandı; 5 bilen 216 kişi 3 bin 388 lira otuzar kuruş, 4 bilen 8 bin 996 kişi 61 lira otuzar kuruş, 3 bilen 155 bin 230 kişi ise 10'ar lira ikramiye alacak.

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR? SAYISAL LOTO HANGİ GÜNLER ÇEKİLİYOR?

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Sayısal Loto çekilişi, özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Sayısal Loto'da çekilişler Milli Piyango İdaresi'nce belirlenecek gün ve saatte (her cumartesi 21.15) gerçekleştirilir.

Sayısal Loto'da ikramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve Milli Piyango İdaresi'nce belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Sayısal loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine sayısal loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar, önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir.

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler