HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sayısal Loto sonuçları 12 Ağustos: 1083. Benzin istasyonunun gücü!

Sayısal Loto sonuçları an itibariyle 6 bilen 1 kişi ile birlikte duyuruldu. 3 milyon TL'lik büyük ikramiye İzmir - Karaburun'a gitti. 5 bilen kişiler ise 5 bin TL'lik ikramiye kazandı. Saat 21.45'te kamuoyuna duyurulan Sayısal Loto sonuçları, toplam 5 milyon TL'lik ikramiye dağıtmayı başardı. İşte 12 Ağustos akşamının Sayısal Loto sonuçları!

Sayısal Loto sonuçları, İzmir müjdesini verdi! Daha önce devrettiğini duyuran Sayısal Loto sonuçları, 1083. haftanın sonuçlarından oluşuyor ve 6 bilen 1 kişi 3 milyoın 382 bin TL'nin sahibi oldu. Son dönemlerde Sayısal Loto'da fazla devir göremiyoruz; üstelik çıkan şanslı rakamlara bakacak olursak 8'lerin üstünlüğü elde ettiği bir rakam düzeni var. Bununla birlikte çok fazla rastladığımız 45 48 rakamları da, bu haftanın Sayısal Loto sonuçları ile birlikte karşımıza çıkıyor.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 12 AĞUSTOS'TA İZMİR KARABURUN'A GÜLDÜ!

Sayısal Loto sonuçları bu hafta Karaburun'a büyük ikramiyenin sevk edileceğini doğruladı! Büyük ikramiyenin isabet ettiği bayi ise, İzmir'de bir petrol bayisi: Izmir Gaz.Pet.Ur.Tic.Ltd.Sti. Uzun zamandır ilk defa, bir petrol istasyonundan Sayısal Loto ikramiyesinin çıktığına tanıklık ediyoruz. Sayısal Loto sonuçları ile ortaya çıkan ikramiye dağılımları şu şekilde;

Şanslı bilet rakamları:

03 08 10 18 45 48

6 bilen 1 kişi; 3 milyon TL'lik ikramiye kazanıldı. 5 bilen kişiler 129 oldu, 5.675,65 TL'lik ikramiye kazandılar.4 bilen kişi sayısı 7 bin, 76 TL'lik 'eh işte' ikramiyesi kazandılar. Teşvik ikramiyesi olarak adlandırabileceğimiz 11 TL'lik ikramiye ise toplam 134 bin kişiye sevk edilecek.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler