HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sayısal Loto sonuçları 29 Temmuz: Ayın son Sayısal'ı, son heyecan...

Sayısal Loto sonuçları bu akşam çekilişin ardından duyuruldu. Ayın son Sayısal Loto sonuçları ile ilk başta şanslı kupon numaralarını öğrendik ve Sayısal Loto sonuçları ile ortaya çıkan sıralı tam listeyi ve bilet numaralarını haberimizden takip edebilirsiniz. Temmuz ayının son çekilişi ile Sayısal Loto çekilişi, MPİ heyeti ve noter huzurunda açıklandı ve kamuoyuna duyuruldu. İşte binlerce kişinin beklediği 29 Temmuz Sayısal Loto sonuçları...

Sayısal Loto sonuçları 29 Temmuz: Ayın son Sayısal'ı, son heyecan...

Ayın son Sayısal Loto sonuçları, akrep ve yelkovanın 21.20'yi gösterdiği dakikalarda, Milli Piyango İdaresi'nce duyuruldu. Eğer Milli Piyango sonuçları ile yüzünüz gülmediyse Sayısal Loto ile birlikte yüzünüz gülmüş olabilir, zira Sayısal Loto sonuçları uzun zamandır devretmiyor. Temmuz'un son Sayısal Loto'su, noter huzurunda canlı yayın esnasında çekildi ve sonuçları ise saat 21.45'teki genel duyuru ile yayımlanan sıralı tam liste ile duyuruluyor.
Süper Loto sonuçları her haftanın cumartesi günü yayımlandığı için, ikramiyeler pazar günü değil pazartesi günü çekilebiliyor çoğunlukla. Haftanın ikramiyelerini merak edenler için; Milli Piyango İdaresi, 6 bilen kişiler için 1 milyon TL'yi aşkın bir büyük ikramiye duyurdu, 6 milyon TL'ye yakın bir miktar da genel ikramiye.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 29 TEMMUZ'A NASIL YANSIDI?

Gerekli formaliteler ardından Sayısal Loto sonuçları canlı yayında açıklanıyor. Sıralı topların küre içerisine bırakılmasıyla başlayan çekiliş, yaklaşık 3 dakika sürdü ve hemen ardından şanslı bilet rakamları ortaya çıktı.
Ankara Bağdat'tan tüm Türkiye'ye duyurulan Sayısal Loto sonuçları şu şekilde: 1'den 49'a kadar dizilmiş topların düştüğü küreden 22 23 26 30 40 ve 45 rakamları ortaya çıktı. Biletinizdeki numaralar ile bu numaraları karşılaştırarak büyük ikramiyenin size çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz.

Sayısal Loto sonuçları yine 1 kişiyi sevindirdi ve bu kişi Kocaeli - İzmit'ten.. Buna göre, 6 bilen kişi sayısı 1, 1.639.351,50 TL'lik ikramiyenin sahibi oldu. 5 bilen kişi sayısı 143, ikramiye tutarı 4.827,05 TL. 4 bilen kişi sayısı 7.810 ve kişi başına düşen ikramiye tutarı 66,90 TL. 3 bilen kişi sayısı 134.126 kişi ve ikramiye tutarları 10,90 TL.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI İLE ALINAN İKRAMİYE DETAYLARI

Küre içerisine atılan 49 adet toptan 6 şanslı numarayı bilen kişiler büyük ikramiyenin sahibi olacak. 3,4,5 ve 6 bilen kişilerin ikramiye sahibi olabileceği çekilişte 3 ile 4 bilenler ikramiyelerinin tutarlarını loto bayilerinden 5 bilenler bayilerden ve yetkili şubelerden 6 bilenler ise MPİ Genel Müdürlüğü’nden alabilecek. Büyük ikramiyeyi doğru tahmin eden kişi çıkmaması halinde elde edilen hasılat tutarı bir sonraki haftaya devredilecek ve gelecek haftanın büyük ikramiyesine eklenecek.

Kurumdan yapılan biletlerin ikramiye bedellerinin ödenmesi ile ilgili uyarı ise şöyle; İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler