HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sayısal Loto sonuçları 29 Temmuz: Gün sonuna 20 milyona yakın ikramiye!

Sayısal Loto sonuçları belirlendikten sonra, Milli Piyango İdaresi’nin toplam ikramiye tutarı 20 milyon TL’ye ulaşıyor. 29 Temmuz günü hem Sayısal Loto sonuçları hem de Milli Piyango sonuçları Türkiye’nin batı kısımına iki oyunla dağıtılan ikramiyeler göz önünde bulundurulduğunda bu tutarın dağıtıldığı anlaşılıyor. 6 ile 49 arasındaki rakamların 1 milyon TL’lik bir ödül sağladığı Sayısal Loto oyunu ile ilgili her şeyi haberimizde okuyabilirsiniz. 29 Temmuz Süper Loto 29 Temmuz sonuçları...

Sayısal Loto sonuçları 29 Temmuz: Gün sonuna 20 milyona yakın ikramiye!

Sayısal Loto sonuçları, günün bir diğer şans oyunu olan Milli Piyango ile birleştirildiğinde müthiş bir ikramiye tutarı çıkıyor ortaya. İzmit – Kocaeli ilimizden yatan Sayısal Loto bileti, bu hafta tam 1 milyon 639 bin TL değerindeydi. Saat 21.15 civarında bilet numaraları ile belli olan Sayısal Loto sonuçları, diğer ikramiyeler açısından stabil bir ikramiye dağılımına sahipti. Geçtiğimiz haftanın çekilişi sonrasında ortaya çıkan 5 bilen ve 4 bilen ikramiye tutarları da hemen hemen aynı tutarlara sahipti.

Sayısal Loto sonuçları açıklandıktan sonra büyük ikramiyenin yatırıldığı Sayısal Loto bayisi de kamuoyuna duyuruldu. Nejat Toy isimli bayinin gişesinden çıkan bilet tamı tamına 1 milyonu aşkın bir ikramiye verdi. Lakin haftasonu olması nedeniyle 29 Temmuz günü çıkan ikramiye tutarı Pazartesi günü mesai saatleri içerisinde verilecek.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 29 TEMMUZ 2017: MPİ’DEN YİNE REKOR!

Çekiliş ile ilgili tüm detaylarla birlikte daha rahat bilet sorgulama işlemi gerçekleştirmeniz adına, Sayısal Loto sonuçları ile ortaya çıkan rakamları aşağıda küçükten büyüğe şekilde veriyoruz. Bu numara sırası, biletinizdeki aynı sıraya sahip.

Bu haftanın sonuçları ile Milli Piyango çekilişi göz önünde bulundurulduğunda, Milli Piyango İdaresi’nin kasasından epey bir miktar para çıktı. Sayısal Loto için akşam saatlerinde 3 milyon TL’ye yakın bir miktar genel ikramiye, 1 milyon TL’yi aşkın bir ikramiye de büyük ikramiye olarak duyuruldu. İşte 1 milyon 639 bin TL’lik ikramiyenin sahibi olan bilet numarası: 22 23 26 30 40 45

Sıralı liste ise şu şekilde yansıdı: 6 bilen kişi sadece Kocaeli’nden; 1 milyon 639 bin TL’lik ikramiye kazandı. 5 bilen kişi, 143 ikramiyesi 4 bin 827 TL. 4 bilenler 7 bin 810 kişi, 66,90 TL,3 bilen 134.126 kişi ve ikramiyeleri 10,90 TL!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler