HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sayısal Loto sonuçları 4 Kasım: Tahminler tutmayan Sayısal Loto'da ikramiye artıyor!

Sayısal Loto sonuçları belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto'nun 1095. hafta çekilişi yapıldı. 4 Kasım Cumartesi Sayısal Loto çekilişinde haftanın sayıları canlı yayında belirlendi. Bir önceki haftadan devirli gelen Sayısal Loto çekilişinde altı bilen yine olmayınca büyük ikramiye ikiye katlandı ve haftaya kaldı. Peki Sayısal Loto'da hangi sayılar çıktı? İşte Sayısal Loto sonuçları, haftanın sayıları ve tüm ikramiye listesi...

Sayısal Loto sonuçları 4 Kasım: Tahminler tutmayan Sayısal Loto'da ikramiye artıyor!

Sayısal Loto sonuçları 4 Kasım Cumartesi günü yapılan çekilişle belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından 1095. kez düzenlenen Sayısal Loto çekilişi canlı yayında yapıldı. Ankara Balgat'ta bulunan genel müdürlük binasında ve noter ile çekiliş komitesi huzurunda yapılan çekilişle haftanın şanslı sayıları belirlendi. Bir önceki hafta devir eden Sayısal Loto'da bu sayıların altı tanesi doğru tahmin eden yine olmadığı için ikramiye ikiye katlandı. Yaklaşık 3,6 milyon lira olan büyük ikramiye haftaya kaldı. Gelecek hafta yapılacak Sayısal Loto çekilişinde altı bilen 5 milyon liranın üzerinde ikramiye bekliyor olacak. İşte Sayısal Loto sonuçları, haftanın sayıları ile dağıtılan ikramiye miktarları

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 4 KASIM

Sayısal Loto 1095. haftanın kazandıran numaraları; 14, 21, 32, 37, 47, 49 olarak belirlendi.

Sayısal Loto sonuçlarına göre altı bilen yine çıkmadı. Milli Piyango İdaresi, altı bilenin olmadığı Sayısal Loto çekilişinde 3 milyon 683 bin 377 lira yetmiş dörder kuruş ikramiye haftaya devretti.

Sayısal Loto çekilişinde diğer ikramiyelerin dağılımı şöyle oldu; 5 bilen 234 kişi 3 bin 502 lira kırk beşer kuruş, 4 bilen 9 bin 861 kişi 62 lira altmışar kuruş, 3 bilen 165 bin 449 kişi ise 10 lira ellişer kuruş kazandı.

SAYISAL LOTO'DA DEVİR KURALI

Sayısal oyunların oyun planları gereği; Sayısal Loto, Şans Topu ve On numara oyunlarında 4.kez büyük ikramiyeyi bilen olmaması halinde büyük ikramiye tutarı bir alt grupta ikramiye bilenlere dağıtılır. Süper Loto oyununda ise devir sınırlaması olmadığı için, altı rakamı doğru tahmin eden çıkana kadar devir devam etmektedir.

Bu nedenle Sayısal Loto oyununun 14/01/2017 tarihli 1053. hafta çekilişi sonucunda; 4.kez 6 bilen olmadığı için büyük ikramiye 5 bilenler arasında dağıtılmıştır.

Aynı şekilde daha önce de Şans Topu oyununun 01/08/2012 tarihli 581. hafta çekilişinde ve Sayısal Loto oyununun 26/03/2016 tarihli 1011. hafta çekilişinde 4. kez büyük ikramiyeyi bilen olmadığı için büyük ikramiye 5 bilenler arasında dağıtılmıştır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler