HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sayısal Loto sonuçları 8 Haziran: 6 bilenler 3 milyonun paylaştırılmasına izin vermedi!

Sayısal Loto sonuçları 21.15’teki Ankara çekilişiyle birlikte belli oldu. Bu haftaya 2 devir getiren Süper Loto sonuçları, bu haftada devretmedi ve 2 kişi 3 milyona yakın bir ikramiye ile kapattı. Bu hafta Süper Loto oyunu devretmedi ve büyük ikramiye Gaziantep ile İstanbul’a gitti. Bu hafta Sayısal Loto oyununu oynayan kişi sayısı yaklaşık 200 bin kişi olarak kayıtlara geçti. İşte 8 Temmuz’un Sayısal Loto sonuçları...

Sayısal Loto sonuçları 8 Haziran: 6 bilenler 3 milyonun paylaştırılmasına izin vermedi!

Sayısal Loto sonuçları 8 Temmuz akşamı, Ankara’daki MPİ genel müdürlüğünde açıklandı. Milli Piyango İdaresi, uzun zamandır Sayısal Loto sonuçları ile ilgili herhangi bir güvensizlik oluşmaması adına sonuçları canlı yayında duyuruyor. Geçtiğimiz haftanın Sayısal Loto sonuçları ile birlikte, oyun 2 kez devir etmişti ve bu haftaya 2 milyonu aşkın bir büyük ikramiye rakamı bıraktı. Eğer Sayısal Loto bu haftada da devretseydi, büyük ikramiye olan 2 milyon 700 bin TL haftaya da devrettikten sonra büyük ikramiye diğer bilenler arasında paylaştırılacaktı.

Sayısal Loto için kupon sorgulama işlemlerini aşağıda vereceğimiz bilet numaraları ile yapabilirsiniz. mpi.gov.tr adresi üzerinden yapılıyor. İnternet sayfalarında yer alan ‘Sayısal Loto sonuçları için tıklayınız’ açıklaması üzerinden, bu haftanın sonuçlarına ulaşabiliyorsunuz.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 8 TEMMUZ 2017

Bu haftanın sonuçları 2 kişinin yüzünü güldürdü. Bir kişi İstanbul’dan bir kişi de Gaziantep’ten yatırdığı kuponlarda 6 numarayı birden tutturdu ve 2 milyon 747 bin TL’nin sahibi oldular. İstanbul ve Gaziantep, daha önce Sayısal Loto sonuçları ile en fazla gülen şehirlerden sadece iki tanesi. Özellikle tatil döneminin başlangıcı ile Sayısal Loto oyununa katılımın artığı görülüyor. İnsanlar hayalindeki tatili yaşayabilmek adına, şans oyunlarına hücum edip Sayısal Loto sonuçları bekleniyor.

İşte bu haftanın şanslı rakamları:

**04 15 25 31 40 49

**

Sayısal Loto sonuçları ardından belli olan rakamlarla birlikte;

Eğer bu rakamlardan 6’sını tutturduysanız, 2 milyon 747 bin TL kazandınız.

5’ini tutturduysanız, 3 bin 715 TL kazandınız.

Eğer bu rakamların 4’ünü tutturan 13 bin kişinin arasındaysanız 45 TL kazandınız.

Eğer bu rakamlardan 3’ünü tuttruran 171 bin kişilerden birisiyseniz, 10 TL teselli ikramiyesi kazandınız.

Çekilişte 8 milyon 818 bin 340 lira 60 kuruş ikramiye dağıtıldı.

Hasılattan kamuya KDV olarak 2 milyon 131 bin 488 lira 23 kuruş, şans oyunları vergisi olarak da 1 milyon 191 bin 203 lira 98 kuruş aktarılacak.

SAYISAL LOTO OYNARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

-18 yaşından küçük kişilerin Sayısal Loto oyununa katılamazlar. İkramiye çıkması durumunda alamazlar.

-Doldurduğunuz kolonu eğer iptal edecekseniz, hemen altında bulunan İPTAL kutucuğunu işaretlemeniz gerekir aksi takdirde kolon geçerli sayılacaktır.

-Oynarken istediğiniz kadar kolon doldurabilirsiniz. Herhangi bir sınırlama yoktur.

-Kolon üzerinde işaretleme yaparken kırmızı kalem kullanılmamalıdır.

-Biletinizi ısıdan korumanız gerekmektedir. Aksi takdirde yapısında bozulmaya sebep olabilir.

-Kolon üzerinde bulunan kutucukların dik şekilde işaretlenmesi gerekir.

-Kuponunuzun olması ikramiyeyi talep etme hakkını size vermez.

-Almış olduğunuz Milli Piyango biletinin arka yüzüne ad ve soyadınızı yazarak imzalamanız önerilir. -İkramiye kazanmanız durumunda biletin size ait olduğunu ispatlamak adına bu uygulama size yardımcı olacaktır. Ayrıca ikramiyesini almak için Milli Piyango İdaresine giden talihlilere de biletin arka yüzüne ad, soyad ve imzasını atması istenir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler