HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sayısal Loto sonuçları 8 Temmuz: Loto'da Devir mi devam mı?

Sayısal Loto sonuçları sıralı tam listeyle belli oldu. Bu haftanın Sayısal Loto sonuçları, 3 milyon TL'ye yakın bir büyük ikramiye dağıttı. Devretmesi durumunda bir sonraki haftada 3 kategoriye bölüştürülecekti. Haftanın Sayısal Loto sonuçları, Gaziantep ve İstanbul'u güldürdü. Bakalım Sayısal Loto sonuçları 7078. haftada kaç bilenler kaç para kazanmış? İşte bu haftanın, yani 8 Temmuz Sayısal Loto sonuçları...

Sayısal Loto sonuçları 8 Temmuz: Loto'da Devir mi devam mı?

1078. hafta Sayısal Loto sonuçları an itibariyle açıklandı. Şanslı numaraların belli olmasıyla birlikte yaklaşık bir yirmi dakika içerisinde büyük ikramiyeyi kazanan kişiler ve büyük ikramiyenin yattığı il ve ilçe ortaya çıktı. Sonuçlara göre Gaziantep ve İstanbul, bu haftanın şanslı illeri oldu. Bu akşamın Sayısal Loto sonuçları, gelecek haftayı direkt olarak şekillendirebilirdi. Eğer bu akşam da 3. devir yaşansaydı, haftaya büyük ikramiye miktarı, yani yaklaşık 5 milyon TL 3 kategorinin arasında kurallar gereği pay edilecekti. Yani 5 bilen talihliler, geçen hafta 3 bin TL almış, gelecek hafta bu paranın paylaştırılmasıyla Sayısal Loto sonuçları sonrasında daha büyük bir ikramiye kazanma fırsatı bulacaklardı. Aynı durum 4 bilen kişilerde ve 3 bilen kişilerde de geçerli. Şimdi ise bakalım Sayısal Loto sonuçları bu hafta hangi rakamları verdi?

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 8 TEMMUZ

Loto sonuçları ilk başta her zaman olduğu gibi şanslı bilet rakamları ile belli oldu. Yaklaşık 4 milyon TL'nin bu hafta dağıtılması beklenirken, geçtiğimiz 2 haftadan da devirimiz bulunuyor. Milli Piyango İdaresi, bu hafta epey ikramiye dağıttı ve bunun yanısıra en son 37 milyon TL rekor ikramiye verildi.

İşte Sayısal Loto sonuçları 1078. Hafta:

4 15 26 31 40 48

6 bilen kişi sayısı 2 kişi çıktı ve kişi başına düşen ikramiye 2 milyon 747 bin TL. 5 bilen kişi sayısı 231, kişi başına düşen ikramiye tutarı 3 bin 715 TL. 4 bilen kişi sayısı 13.997 ve kişi başına düşen ikramiye tutarı 45, 95 TL. 3 bilen kişi sayısı ise 171 bin kişi ve kişi başına düşen ikramiye tutarı 10 TL!

Sayısal Loto sonuçları sonrasında büyük ikramiye iki il; Gaziantep ve İstanbul Beylikdüzü'ne gitti!

SAYISAL LOTO SONUÇLARI TAHMİN EDİLEBİLİR Mİ?

1, 2, 3, 4, 5, 6 nın çıkma ihtimali 44, 45, 46, 47, 48, 49 veya 12, 18, 23, 37, 38, 46 çıkma ihtimaline eşittir. Ama yine de ard arda sıralı 2 rakamdan fazla oynanamak mantıklı oluyor . Yani 47, 48 oynadıktan sonra 49 oynamayınız. İstatistiklere göre Ard arda 3'lü az çıkmıştır. 475 hafta itibarıyla sadece 26 haftada ard arda 3 rakam dizili (1, 14, 15, 16, 29, 47 gibi) 6lılar çıkmıştır. Bu da; (449/475= 0.945) şu ana kadar çekilen çekilişlerin yaklaşık %95'inde ard arda 3lü rakam dizisinin çıkmadığı manasına gelmektedir. Hele 1, 2, 3, 4, 18, 39 gibi ard arda 4 sıralı rakam ve daha fazlasının çıkma ihtimali çok düşük. 475 hafta sonunda sadece 5 haftada ard arda 4 rakam çıkmıştır. Bu da; (470/475=0.989) %98.9 oranında 4lü dizi çıkmadığı anlamına gelmektedir. Ama hiç bir zaman unutmamak gerekiyor Sayısal loto tamamen şansa dayalı bir oyundur .

Sayısal Loto, tüm dünyada sevilen ve çokça tercih edilen bir şans oyunudur. Sayısal Loto 6/49, ülkemizde 16 Kasım 1996 tarihinden itibaren oynatılmaya başlanmıştır. Ülkemizde Milli Piyango teşkilatı tarafından düzenlenir ve yetkilendirilmiş kişisel bayiler tarafından satışı gerçekleştirilir. Sayısal oyunlar kategorisindeki en çok tutulan oyun Sayısal Loto'dur. Katılımcılarının sayısı yüksektir ve her işlek caddede bir Sayısal bayisi bulmak mümkündür. Sayısal oyunların tümü, sadece yetkili bayiler aracılığıyla oynanabilirler. İnternet ortamında oynatılmaları yasaktır.

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Sayısal Loto sonuçları açıklandığına göre, oyunun detaylarına bakmak gerekiyor. İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

Sayısal Loto sonuçları sonrasında ikramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Sayısal loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine sayısal loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar, önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir.

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler