HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sayısal Loto sonuçları MPİ tarafından belirlendi

Merakla beklenen Sayısal Loto sonuçları, 6 Haziran akşamı gerçekleştirilen çekilişin ardından belli oldu. Sayısal Loto sonuçlarına göre büyük ikramiye gelecek çekilişe devretti.

Sayısal Loto sonuçları MPİ tarafından belirlendi

Her hafta Cumartesi akşamları çekilişi yapılan ve vatandaşların büyük bir heyecan yaşamasına neden olan Sayısal Loto çekilişi 6 Haziran Cumartesi akşamı gerçekleştirildi. Büyük bir umutla beklenen çekilişin ardından 969. hafta Sayısal Loto sonuçlarına göre kazandıran numaralar belirlendi. Milli Piyango İdaresi'nin noter huzurunda gerçekleştirdiği ve belirlediği Sayısal Loto sonuçlarını doğru tahmin eden olmadı ve büyük ikramiye gelecek çekilişe devretti.

Sayısal Loto sonuçları 6 Haziran çekilişibugün yapıldı. Milli Piyango'nun merakla beklenen Sayısal Loto çekilişinde bu haftakazanan numaralar 03-08-11-18-33-40 oldu.

Sayısal Loto sonuçlarına göre 6 Haziran çekilişinde 1.4 milyon liralık ikramiye devretti. Sayısal Loto'da bu hafta 5 bilenler 2 bin 819 lira, 4 bilenler 41 lira 55 kuruş, 3 bilenler 6 lira 75 kuruş ikramiye kazandı.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler