HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SDÜ Rektörü yeni bölümler için ziyaret etti

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Senirkent Meslek Yüksekokulu'na bağlı olarak açılması planlanan bölümler hakkında görüşmelerde bulunmak amacıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Senirkent Meslek Yüksekokuluna bağlı olarak Büyükkabaca beldesinde açılması planlanan bölümler hakkında görüşmelerde bulunmak amacıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İbicioğlu, Büyükkabaca Belediye Başkanı Ali İhsan Temurçin ile görüştü. Temurçin, beldeye yüksekokul eğitimi imkanı sağlayacak olan üniversite yönetimine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti. İbicioğlu ise daha aydınlık bir gelecek için bilimsel, teknolojik ve kültürel anlamda donanımlı bireyler yetiştirmek gerektiğini belirterek öğrenci potansiyeli ve öğretim elemanı kadrosuyla ülkenin yararına hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Rektör İbicioğlu daha sonra belde halkıyla görüşerek, "Belde, sahip olduğu birikim ve halkın istekli yaklaşımıyla bu bölümleri hak ediyor” dedi. Rektör İbicioğlu ve beraberindekiler ziyaret sonrasında beldede dolaştı ve halkla bir araya geldi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler