HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seçimi kaybeden muhtar adayına etekli mesaj

Pazar günü yapılan seçimlerde Kaynarca ilçesine bağlı Uğurlu Mahallesi muhtar adayı olan Ünal Kızmaz, 9 oyla muhtarlığı kaybetti.

Seçimi kaybeden muhtar adayına etekli mesaj

Sakarya'nın Kaynarca İlçesi'nde son Büyükşehir yasasıyla birlikte mahalle olan Uğurlu'da muhtarlık seçimini kaybeden Ünal Kızmaz'ın köy tabelası üzerine koyulan fotoğrafının altına etek asılıp, 'Uğurlu'ya özel etekte indirim' yazıldı. Duruma tepki gösteren Kızmaz, jandarmadan bunu yapanların bulunmasını isteyip şikayetçi oldu.

Seçim sonrası kimliği belirsiz kişiler tarafından köy girişinde bulunan tabela üzerine muhtar adayı Kızmaz'ın fotoğrafı ile bir etek konuldu. Eteğin altına ise 'Uğurlu'ya özel etekte indirim' yazıldı. Tabelayı gören arkadaşları Kızmaz'a haber verdi. Fotoğrafının altındaki eteği ve yazıyı gören Kızmaz şoke olurken, jandarmayı arayıp, bunu yapanların bulunmasını istedi, şikayetçi oldu.

Seçimi çok az bir farkla kaybettiğini belirten Kızmaz, şöyle konuştu:

"Bunun üzüntüsünü yaşarken arkadaşım aradı 'köy girişine git oradaki manzarayı gör' dedi. Gittiğimde fotoğrafımın altında bir etek altında ise bir not vardı. Hemen oradan söktüm. Daha sonra jandarma inceleme yapacağı için yerine koydum ve jandarmayı arayarak şikayetçi oldum.Ben bunu kim yaptıysaşikayetçiyim. Bu sadece bana değil Uğurlu Köyü'ne yapılmış bir terbiyesizliktir. Bunu yapan kişilere tazminat davası açacağım. Bu kişilerin bulunmasını istiyorum. Bu olay benim psikolojimi bozdu. 5 sene sonra tekrar adayım ve şimdiki muhtara başarılar diyorum."

SY(MB/AK) (FOTOĞRAFLI)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler