HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehir şantiyeciliği masaya yatırıldı

İstanbul’un 39 İlçesinde İSKİ adına hizmet veren yüklenici firmalar ile İSKİ Yönetimi buluştu, şehir şantiyeciliği masaya yatırıldı.

Şehir şantiyeciliği masaya yatırıldı

İSKİ, 14.6 milyon nüfuslu İstanbul'a 7 gün 24 saat kesintisiz su ve atıksu hizmeti vermek için Istrancalar’dan Melen’e kadar uzanan 5.461 kilometrekare alanda çalışmalarına devam ediyor.

Verilen hizmetlerin İstanbul’un 39 ilçesinde dengeli, eşit, hızlı ve kesintisiz bir şekilde devam edebilmesi için alanında uzman yüklenici firmalar da İSKİ’nin görev verdiği bölgelerde çalışmalar yürütüyor.

İstanbul'da şehir içinde çalışmalar yürüten yüklenici firmalar ile İSKİ Yönetimi, Genel Müdürlük Konferans Salonunda bir araya geldi ve Şehir Şantiyeciliği konulu toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda yüklenici firmalardan; yürütülen çalışmalar sırasında hayatın doğal akışına müdahale edilmemesi, çevreye ve vatandaşlara rahatsızlık verilmemesi için gerekli tüm tedbirlerin alınması konusunda titizlik gösterilmesi istendi.

Geniş bir katılımla gerçekleştirilen toplantıya İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan, Genel Müdür Yardımcısı Cafer Sezgin, Daire Başkanları ve Müdürler ile yüklenici firmaların yetkilileri katıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler