HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehit babası oğlundan bir ay sonra öldü

Hakkari’de bir ay önce PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İzzet Alper Taşbaş’ın babası 62 yaşındaki Nazmi Taşbaş da rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

AFYONKARAHİSAR, (DHA) -Hakkari’de bir ay önce PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İzzet Alper Taşbaş’ın Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi’nde oturan babası 62 yaşındaki Nazmi Taşbaş da rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Hakkari Yüksekova- Şemdinli yolu üzerinde PKK’lı teröristlerin köprüye yerleştirdiği patlayıcıyı zırhlı aracın geçişi sırasında patlatması sonucu 29 Eylül’de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İzzet Alper Taşbaş’ın Dinar’a bağlı Akçaköy’de oturan babası Nazmi Taşbaş, yaklaşık bir hafta önce Isparta'da bir hastanede apandisit ameliyatı oldu. Ameliyat sonrası dün gece rahatsızlan Nazmi Taşbaş, götürüldüğü Dinar Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Şehit babası Nazmi Taşbaş’ için cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı. Şehit babası Nazmi Taşbaş, Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mutlu Tokmak, Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya va aile yakınlarıyla köylülerin katıldığı törenle Akçaköy’de oğlunun yanına defnedildi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler