HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehit polis Cuma Bilek'in baba evinde yas var

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Cuma Bilek'in Hatay'daki baba evine acı haber ulaştı.

Şehit polis Cuma Bilek'in baba evinde yas var

Şırnak'ta terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Cuma Bilek'in Hatay'ın merkez Antakya ilçesindeki baba evinde yas var.

Cuma Bilek'in şehadet haberini baba Abdullah ve anne Fatma Bilek'e, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, beraberindeki polis, askeri yetkililer ve sağlık ekipleriyle birlikte verdi.

Şehidin haberinin alınmasının ardından baba evinden acı çığlıklar yükselirken, şehidin komşuları da evlerine Türk bayrakları astı. Mahalle Camii'nden de şehidin şehadet haberi salayla birlikte mahalle halkına duyuruldu.​

Şehit Cuma Bilek'in cenazesinin bugün saat 15.00'te Açıkdere Mahallesi'nde düzenlenecek törenin ardından Açıkdere Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verileceği açıklandı.

​ İşte olan ve oğlunun şehit olduğu haberini öğrenen baba Abdullah Bilek, evinin önüne geldiğinde gözyaşlarını tutamadı. ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1527981/640xauto.jpg) Melahat Bilek ile evli olan şehit Özel Harekat Polisi Cuma Bilek'in 28 Nisan'da görevli olduğu Kahramanmaraş'tan geçici görevle Şırnak'a gittiği öğrenildi. 5 kardeşin 2.'si olan şehidin 2013 doğumlu Fatma Hilal ve 2015 doğumlu Elif Duru isimli 2 kızı olduğu belirtildi. ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1527984/640xauto.jpg) (AA)
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler