HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehr-i medeniyet Konya kültür defilesi geliyor

Medyadoktoru Yapım, Organizasyon firması tarafından 8 Nisan’da ‘’Şehr-i Medeniyet Konya’’ isimli organizasyonun tasarımları dünyaca ünlü Türk tasarımcı Zeynep Kartal tarafından gerçekleşecek.

Şehr-i medeniyet Konya kültür defilesi geliyor

Tasarımlar Anadolu Selçuklu dönemine ait özel bir koleksiyondan oluşacak.

Şehr-i Medeniyet Konya Kültür Defilesi ile alakalı geçtiğimiz gün Konya’ya giden Yapımcı Savaş Uğurlu ve Zeynep Kartal, Anadolu Selçuklu dönemine ait önemli kültürü modayla bütünleştirmek amacıyla Konya’da Vali Muammer Erol’u ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i makamında ziyaret etti.

Medyadoktoru Yapım ve Organizasyon firması ile Moda Tasarımcısı Zeynep Kartal tarafından gerçekleşecek olan Şehr-i Medeniyet Konya Kültür Defile Projesinde yaklaşık 25 adet özel tasarım gerçekleşecek. Defilede, uluslararası alanda önemli isimlerde Konya’ya davet edilecek. Anadolu Selçuklu Dönemine ait konseptlerin içinde yer alacağı Şehr-i Medeniyet Konya defilesi, 21. Yüzyılın güncelliğini de içinde barındıracak. Günümüzün Avrupa tarafından şekillendirilen “moda” kavramına alternatif bir bakış açısı olması yönüyle “Şehr-i Medeniyet Konya” Selçuklu dönemini günümüze taşıyarak, güncel bir tasarım hareketi olacaktır. Defile ’de, Konya’nın kültürel dokusu, Anadolu Selçuklu medeniyeti ve bölgesel kültür, Şehr-i Medeniyet Konya projesi ile buluşacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler