HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şemdinli'de çatışma: 1 uzman çavuş şehit oldu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu.

Şemdinli'de çatışma: 1 uzman çavuş şehit oldu

Şemdinli ilçesi Silo Yaylası'nda sabah saatlerinde başlatılan operasyon sırasında güvenlik güçleri ile bir grup teröristle arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 uzman çavuş ağır yaralanmıştı. Yaralanan uzman çavuş, askeri helikopterle Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Durumu çok ağır olan uzman çavuş şehit oldu.

1 AY ÖNCE NİŞANLANMIŞTI

Çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Seyit Yalçın'ın haberi Yozgat'daki baba evine ateş düşürdü. Uzman Çavuş Seyit Yalçın’ın şehit olduğu haberini ailesine Yozgat ve Boğazlıyan Jandarma Komutanlığında görevli askerler verdi. Şehidin yakınları acı haberle gözyaşlarına boğuldu. 25 yaşındaki Uzman Çavuş Seyit Yalçın’ın Ağustos ayında Malatya'da nişanlandığı öğrenildi.

Uzman Çavuş Seyit Yalçın'ın Şemdinli ilçesi Silo Yaylası'nda sabah saatlerinde başlatılan operasyona katıldığı, teröristlerle çıkan çatışmada yaralandığı ve kaldırıldığı Yüksekova Devlet Hastanesinde şehit olduğu kaydedildi.

ÇATIŞMA SABAH SAATLERİNDE BAŞLADI

Sıcak temasın sağlandığı ve bölgeye takviye birliklerin gönderildiği belirtildi. İran ve Irak'a sınır olan Şemdinli İlçesi'ne yaklaşık 40 kilometre uzuklıkta bulunan Oraklar Köyü kırsalında operasyon yapan askerler, bugün sabah saatlerinde bir grup PKK'lı ile karşılaştı.

Ortaklar Köyü'nün Ormancık mezrası ile Hapuşte ve Silo yaylalarında PKK'lılarla sıcak temas sağlayan güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışma başladı.

Çatışmada ağır yaralanan uzman çavuş şehit oldu.

1 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Teslim ol çağrısına ateşle karşılık veren teröristlerden biri öldürüldü, 1 terörist ise yaralı olarak kaçtı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler