HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sevilla Başakşehir maçı bugün saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? (Başakşehir Sevilla maçı izle)

Sevilla ile Başakşehir, bir hafta aradan sonra tekrar karşı karşıya geliyorlar. Şampiyonlar Ligi play off turunda Sevilla ile Başakşehir, 2-1 biten ilk maçında İspanya'da tur için mücadele verecekler. Medipol Başakşehir'in turu geçmek için Sevilla'yı hangi skorlarla yenmesi gerekiyor? Peki Sevilla Başakşehir maçı bu akşam saat kaçta başlayacak? Başakşehir'in maçı hangi kanaldan yayınlanacak? İşte detaylar...

Sevilla Başakşehir maçı bugün saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? (Başakşehir Sevilla maçı izle)

Sevilla Başakşehir maçı ile Şampiyonlar Ligi play off turunda gruplara kimin kalacağı belli olacak. Sevilla'nın İstanbul'daki maçta Başakşehir'i 2-1 yenmesi sonucunda temsilcimizin İspanya'da turu geçme şansı epey zorlaştı. Avrupa'da 11. maçına çıkacak olan Medipol Başakşehir'in Sevilla'yı deplasmanda en az 2-0 gibi bir skorla yenmesi gerekiyor. Peki Sevilla Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Sevilla Başakşehir maçı şifresiz mi olacak? İşte detaylar...

SEVİLLA BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında İspanya'nın Sevilla ekibiyle deplasmanda yapacağı maçın hakemi belli oldu. UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 22 Ağustos Salı günü Sevilla kentindeki Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak Sevilla - Başakşehir maçını İskoç hakem William Collum yönetecek. Karşılaşmada Collum'un yardımcılıklarını David McGeachie ve Francis Connor yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Graeme Stewart olacak. Sevilla - Başakşehir maçı TRT 1'den ve TRT Spor Web TV'den naklen şifresiz olarak yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR HANGİ SKORLARDA TURU GEÇER?

Sahasında oynadığı ilk maçı 2-1 kaybeden Medipol Başakşehir, her türlü 2 farklı galibiyette turu geçecek. Başakşehir, 2-1'in üzerindeki tek farklı galibiyetlerde de turu geçen taraf olacak. 90 dakikanın Medipol Başakşehir'in 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlanması durumunda ise uzatma bölümüne geçilecek, burada da skorun değişmemesi halinde seri penaltı atışları kullanılacak. Sevilla ise her türlü galibiyet ve beraberlikte turu geçen taraf olacak. İspanyol ekibine 1-0'lık mağlubiyet de tur için yeterli olacak.

BAŞAKŞEHİR'İN AVRUPA'DAKİ 10 MAÇIN SERÜVENİ

Medipol Başakşehir, bu akşam Sevilla ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçı ile Avrupa kupalarında 11. maçına çıkacak. Başakşehir'in bu ana kadar bir galibiyeti bulunuyor. 2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Hırvatistan ekibi Rijeka ile eşleşen Başakşehir, rakibiyle İstanbul'da 0-0, deplasmanda da 2-2 berabere kalarak tarihinde ilk kez tur atlamıştı.

Play-off turunda ise Shakhtar Donetsk ile eşleşen Medipol Başakşehir, evinde oynadığı ilk maçı 2-1, deplasmanda da 2-0 kaybetmişti.

2015-2016 sezonunda, ilk kez mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla eşleşen Medipol Başakşehir, deplasmanda oynadığı maçta 2-0 mağlup olmuş, evinde de rakibine 2-1 yenilerek elenmişti.

Medipol Başakşehir, bu sezon 3. ön eleme turunda Club Brugge karşısında deplasmandaki ilk maçta 3-3 berabere kalmıştı.

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında ise sahasında Sevilla'ya 2-1 mağlup olmuştu.

BAŞAKŞEHİR'DE SON DURUM VE MUHTEMEL İLK ONBİR

Medipol Başakşehir'de Sevilla maçı öncesinde 2 eksiği bulunuyor. Medipol Başakşehir'de, Slovenya kampında sol ayak bileği kırılan Aurelien Chedjou ile sakatlığı süren Egemen Korkmaz, Sevilla maçında forma giyemeyecek.

Teknik direktör Abdullah Avcı, Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda oynadıkları Kardemir Karabükspor maçında ideal 11'inden 9 değişikliğe gitmiş ve oyuncularını Sevilla maçı için dinlendirmişti. Medipol Başakşehir'in muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Elia, Visca, Adebayor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler