HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sevilla Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz kanaldan mı yayınlanacak?

Sevilla ile Başakşehir, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak için rövanş maçına çıkıyorlar. Geçtiğimiz hafta İstanbul'da oynanan Başakşehir - Sevilla maçı konuk takımın 2-1 üstünlüğü ile sona ermişti. Başakşehir hangi skorlarda turu geçer? Sevilla Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç şifresiz kanaldan mı yayınlanacak? İşte detaylar...

Sevilla Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz kanaldan mı yayınlanacak?

Başakşehir, Sevilla'da tur arıyor. Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş karşılaşmasında Sevilla ile deplasmanda oynayacak Başakşehir, 1-2 biten maçın rövanşında tüm gücünü turu geçmek için kullanacak. İlk maçta İstanbul'da 2-1 kaybeden Başakşehir, Sevilla deplasmanında tur için mücadele edecek. Peki Başakşehir turu nasıl geçer? Başakşehir, Sevilla maçında hangi skorla tur atlar? Sevilla Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir'in maçı şifresiz mi olacak? İşte Sevilla Başakşehir maçına dair detaylar...

SEVİLLA BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında İspanya'nın Sevilla ekibiyle deplasmanda yapacağı maçın hakemi belli oldu. UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 22 Ağustos Salı günü Sevilla kentindeki Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak Sevilla - Başakşehir maçını İskoç hakem William Collum yönetecek. Karşılaşmada Collum'un yardımcılıklarını David McGeachie ve Francis Connor yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Graeme Stewart olacak. Sevilla - Başakşehir maçı TRT 1'den ve TRT Spor Web TV'den naklen şifresiz olarak yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR HANGİ SKORLARDA TURU GEÇER?

Başakşehir ile Sevilla arasında oynanacak rövanş karşılaşması heyecanla bekleniyor. Medipol Başakşehir'in önünde zorlu bir deplasman maçı var. İspanya'nın güçlü takımlarında Sevilla ile İstanbul'da oynanan ilk maçta 2-1 yenilen Başakşehir'in turu geçmesi için 2-0 ve üstü farklı skorla galip gelmesi gerekiyor. Her türlü beraberlikte Sevilla tur atlıyor. Maçın 2-1 Başakşehir üstünlüğü ile sona ermesi durumunda maç uzatmalara, gerekirse penaltı atışlarına geçilecek. Başakşehir 1-0 galip geldiği taktirde gol sayıları eşit olsa bile Sevilla'nın deplasmanda attığı 2 gol nedeniyle turu geçen İspanyol takımı olacak.

BAŞAKŞEHİR'DE SON DURUM VE MUHTEMEL İLK ONBİR

Medipol Başakşehir'de Sevilla maçı öncesinde 2 eksiği bulunuyor. Medipol Başakşehir'de, Slovenya kampında sol ayak bileği kırılan Aurelien Chedjou ile sakatlığı süren Egemen Korkmaz, Sevilla maçında forma giyemeyecek.

Teknik direktör Abdullah Avcı, Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda oynadıkları Kardemir Karabükspor maçında ideal 11'inden 9 değişikliğe gitmiş ve oyuncularını Sevilla maçı için dinlendirmişti. Medipol Başakşehir'in muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Elia, Visca, Adebayor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE HAFTANIN MAÇLARI

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçları yarın başlayacak. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonunda, gruplara kalacak son 10 takımın belirleneceği play-off turunun rövanş müsabakaları, yarın ve 23 Ağustos'ta oynanacak.

Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçlarının programı ve ilk karşılaşmaların skorları şöyle:

Yarın:

18.30 Astana (Kazakistan) - Celtic (İskoçya) (0-5)

21.45 Maribor (Slovenya) - Hapoel Beer-Sheva (İsrail) (1-2)

21.45 Rijeka (Hırvatistan) - Olympiakos (Yunanistan) (1-2)

21.45 Nice (Fransa) - Napoli (İtalya) (0-2)

21.45 Sevilla (İspanya) - Medipol Başakşehir (2-1)

23 Ağustos:

21.45 Slavia Prag (Çekya) - APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi) (0-2)

21.45 Kopenhag (Danimarka) - Karabağ (Azerbaycan) (0-1)

21.45 FCSB (Romanya) - Sporting Lizbon (Portekiz) (0-0)

21.45 Liverpool (İngiltere) - Hoffenheim (Almanya) (2-1)

21.45 CSKA Moskova (Rusya) - Young Boys (İsviçre) (1-0)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler