HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sıcak hava bugün rekor kırdı! İstanbul hava durumuyla ilgili meteorolojiden son açıklama

İstanbul'daki hava sıcaklığı bugün rekor düzeye ulaştı. Eylül ayındaki en yüksek sıcaklık rekoru kırıldı. Florya ve Kartal'da sıcaklık 39,5 olarak ölçülürken, sıcaktan bunalan vatandaşlar İstanbul'da hava ne zaman soğuyacak sorusuna yanıt arıyor. Müjdeli haber ise meteorolojiden geldi. İstanbul hava durumuyla ilgili yapılan son açıklamaya göre 21 eylül perşembe yarından itibaren sıcaklıklar 6-10 derece arasında azalacak.

İstanbul'da sıcak hava bugün vatandaşları zor durumda bıraktı. İstanbul'da etkili olan sıcak hava bugün rekor düzeye ulaştı. Eylül ayındaki en yüksek sıcaklık olan 37.9 derecelik rekorun bugün kırıldı. Florya ve Kartal'da sıcaklık 39,5 derece olarak ölçülürken, sıcaktan bunalan vatandaşlar İstanbul'da hava ne zaman soğuyacak sorusuna yanıt arıyor. Müjdeli haber ise bugün geldi. Metetoroloji İstanbul hava durumuyla ilgili yaptığı son açıklamada, hava sıcaklıklarının 21 eylül perşembe yarından itibaren 6-10 derece arasında azalacağını belirtti.

HAVA SICAKLIKLARI MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNE ÇIKTI

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, tahminler doğrultusunda geçtiğimiz iki hafta boyunca bölge sıcak ve yağışsız hava dalgasının etkisi altında kaldı. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 6 ila 12 derece üzerinde seyretti.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

SAKARAYA'DA SICAKLIK REKOKR KIRDI: 40,5 DERECE

Sakarya uzun yıllar gerçekleşen en yüksek uç değer olan 38,6 dereceyi aşarak 12 Eylül'de 40,5 derece ile rekor kırdı. Yapılan son tahmin ve değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı yarın, Marmara Bölgesinde hissedilir derecede artacak ve mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

21 EYLÜL PERŞEMBE YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Hava sıcaklığının 21 Eylül Perşembe günü bölgede 6 ila 10 derece azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor. 21 Eylül Perşembe günü Trakya'da sıcaklıkların azalmasıyla başlayacak sağanak yağışların, 22 Eylül Cuma günü bölge genelinde etkili olması öngörülüyor.


En Çok Aranan Haberler