HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sıcak hava etkisini sürdürecek

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklık, iç kesimlerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek.

ANKARA(ANKA)-Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklık, iç kesimlerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek. Yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve batısı, Kocaeli, Kütahya, Bolu, Muğla ve Osmaniye çevreleri, Manisa ve Aydın'ın doğu ilçeleri ile Adana'nın kuzey ve doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın, genellikle kuzey, Akdeniz ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(28)

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu.(33)

İZMİR: Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu. (29)

ADANA: Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu.(34)

ANTALYA: Parçalı ve az bulutlu.(30)

SAMSUN: Az bulutlu.(28)

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu.(29)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(37)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin güney ve batısı ile Kocaeli çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu zamanla parçalı yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya, Muğla çevreleri ile Manisa ve Aydın'ın doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, doğusunun iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Osmaniye çevreleri ile Adana'nın kuzey ve doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu, bölgenin doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzeydoğu kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler