HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sıcaklık azalırken, yağışlar sürmeye devam edecek

Hava sıcaklığı, Kuzeydoğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalırken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

ANKARA(ANKA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre,Türkiye genelinde görülecek yağışların Trakya, İstanbul'un Avrupa yakası ile Antalya'nın iç ve doğu kesimleri, Isparta'nın güneyi, Burdur'un doğusu, Konya, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Nevşehir, Tunceli, Erzincan, Bingöl Muş ve Ağrı çevrelerinde kuvvetli, Antalya'nın kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgar ise, genellikle güney yönlerden, Trakya'da kuzey ve doğu yönlerden orta kuvvette, Marmara'nın kuzeyi, Güney Ege kıyıları, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer kuvvetli olarak esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-

Yağışların; Trakya ile Antalya'nın iç ve doğu kesimleri, Isparta'nın güneyi, Burdur'un doğusu, Konya, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Nevşehir, Tunceli, Erzincan, Bingöl, Muş ve Ağrı çevrelerinde kuvvetli, Antalya'nın kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı Meteoroloji, vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların zamanla Avrupa yakasında kuvvetli olması bekleniyor.(15)

ANKARA: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı. (12)

İZMİR: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(15)

ADANA: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(24)

ANTALYA: Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; il genelinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.(19)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.(15)

ERZURUM: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı yüksekleri zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Yağışların zamanla yer yer kuvvetli olması bekleniyor.(5)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(15)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli çevreleri ile İstanbul'un Avrupa yakasında yer yer kuvvetli olacak.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile zamanla iç kesimlerinde hafif olmak üzere bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya'nın iç ve doğu kesimleri, Isparta'nın güneyi ile Burdur'un doğu çevrelerinde kuvvetli Antalya'nın kıyı kesimlerinde çok kuvvetli olacak.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak geçecek. Yağışlar Konya, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat ve Sivas illerinde yer yer kuvvetli olacak.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar, Tunceli, Erzincan, Erzurum, Bingöl ile zamanla Muş, ve Ağrı çevrelerinde kuvvetli olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler