HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sıcaklık batıda 2 ila 5 derece artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı batı bölgelerde 2 ila 5 derece artarken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Sıcaklık batıda 2 ila 5 derece artacak

Türkiye'nin doğu kesimleri, zamanla kuzeybatısı ile Antalya ve Muğla çevrelerinde görülecek yağışların genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, bu sabah ilk saatlerde Doğu Anadolu'nun doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (19)

ANKARA: Genellikle parçalı, akşam saatlerinden sonra çok bulutlu.(17)

İZMİR: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde kuzey kıyıları sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (18)

ADANA: Parçalı zamanla çok bulutlu. (20)

ANTALYA: Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde yer yer sağanak yağışlı. (19)

SAMSUN: Parçalı çok bulutlu ve sabah saatlerinde yer yer sisli.(15)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. (9)

DIYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. (15)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı çok bulutlu, Trakya ile zamanla bölge genelinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Kuzey Ege kıyıları ile gece Muğla çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde Antalya çevrelerinin yer yer sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı, kuzeydoğusu ile akşam saatlerinden sonra bölgenin kuzey kesimlerinin çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Sivas çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde kıyıları, gece bölge geneli yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Trabzon, Rize, Artvin ve Bayburt çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölgenin doğusu ile Erzincan, Elazığ, Tunceli ve Bingöl çevreleri aralıklı yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölgenin doğusu ile Şanlıurfa çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler