HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sıcaklık doğuda artıyor, batıda azalıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmeler şöyle:

Sıcaklık doğuda artıyor, batıda azalıyor

ANKARA (ANKA) - Marmara'nın kuzey ve batısı, Güney ve Kıyı Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz ile Batı Akdeniz ile Bursa, Bilecik, Kırşehir, Nevşehir, Ardahan ve Erzincan çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Hava sıcaklığı, doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, batı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar ise genellikle güney yönlerden, gece saatlerinden sonra Marmara'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu ile Batı Karadeniz ile gece saatlerinden sonra Marmara'nın batısında yer yer kuvvetli olarak esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ-

Yağışların, Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji, sel, su baskını, kuvvetli rüzgar, dolu yağışı ve hortum riski, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini bildirdi.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve batısı ile Bursa ve Bilecik çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, güney ve kıyı Ege ile Uşak çevreleri ve Afyonkarahisar'ın güney ilçelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Muğla çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu akşam saatlerinden sonra batısının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Sivas, Kırşehir ve Nevşehir çevreleri ile Kayseri'nin kuzey ilçelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ardahan ve Erzincan çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı. (26)

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. (25)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı. (25)

ADANA: Az bulutlu ve açık. (31)

ANTALYA: Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı. (28)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı. (25)

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu.(19)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (29)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler