HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sıcaklık, yağışlarla 6 derece düşecek

Hava sıcaklığı Türkiye'nin batı kesimlerinde yağışla birlikte 3 ila 6 derece azalacak. Diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Sıcaklık, yağışlarla 6 derece düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı Türkiye'nin batı kesimlerinde yağışla birlikte 3 ila 6 derece azalacak. Diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esecek.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra il geneli, akşam doğusu aralıklı sağanak yağışlı. (18)

ANKARA: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde hafif yağmurlu. (21)

İZMİR:Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (18)

ADANA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(26)

ANTALYA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batı kesimleri ile akşam saatlerinde il geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (20)

SAMSUN: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu.(21)

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu. (14)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(21)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile zamanla bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı çok bulutlu, kıyı kesimleri ile zamanla bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz ile Doğu Akdeniz'in doğusu aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde Ankara ve Eskişehir, gece Sivas ile Yozgat ve Kayseri'nin doğusu yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Düzce, Bolu ve Zonguldak çevreleri hafif yağmurlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla batısı parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Tokat ile Amasya'nın doğu kesimleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısı çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Malatya çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevreleri sağanak yağışlı geçecek. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler