HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sigarayı bıraktıran elektronik sigara

Sigarayı bıraktıran elektronik sigara

Konya'da, KONMAK 2007 Fuarı'nda sergilenen sigarayı bıraktıran elektronik sigara tiryakilerin ilgisini çekiyor.

Amerikan patentli elektronik sigaranın distribütörlüğünü yapan Metin Yıldız, bu ürünle sigara tiryakilerinin 15 günde sigarayı bırakacaklarını iddia etti.

Elektronik sigaranın kalem pille çalıştığını ve içinde nikotin aroması olduğunu belirten Metin Yıldız, "Bu ürünün sağlığa hiçbir zararı yok. Tehlikeli ve zararlı maddeler içermiyor. Çalışma sistemi tamamen elektronik olup şarjlı pille çalışıyor. İçine çekildiğinde yine duman geliyor ve nikotin tadı var. Çıkartılan duman çevreye zarar vermiyor.

Sigara tiryakileri bu sigarayı içerek sağlıklarından olmadan 15 gün içinde sigaraya karşı bir soğukluk hissederek bırakabiliyor. Ailede 3 kişi sigara kullanıyorsa bir tane sigara hepsinin bırakmasına neden oluyor. Avrupa'da vatandaşımız 580 YTL'ye getirirken, biz ithal ettik ve 250 YTL'ye satıyoruz.

Sigara tiryakileri buna çok ilgi gösterdi ve sonucu çok beğendiler. Hatta A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, İbrahim Tatlıses gibi isimler bu elektronik sigarayı kullanarak sigarayı bırakmıştır" şeklinde konuştu.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler