HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Siirt'te mezarlıklar kayınca iskeletler yola saçıldı

Siirt'in Şirvan ilçesi Cevizlik Köyü'ndeki yol yapımından sonra, yolun üstünde bulunan mezarlıklar aşağıya kayınca dehşete düşüren görüntüler ortaya çıktı.

MYNET HABER

2013 yılında devletin Şirvan ilçesine bağlı Cevizlik Köyü'ne yol yapmasının ardından tepelik alanda bulunan mezarlıklardan 60-70 tanesi yola kaydı. Yolun çevresi istimlak duvarıyla desteklenmesi gerekirken, o yıldan bu yana yetkililer ilgilenmeyince mezarlıklardaki iskeletler adeta yola saçıldı.

Whatsapp Mynet Haber Hattı'na ulaşan okuyucumuz Rıdvan Şare, Cevizli Köyü'nde yaşanan problemi gözler önüne serdi. Şare açıklamasında, 2013 yılından bu yana bu sıkıntıyı çektiklerini, yetkililerin kendileriyle ilgilenmediklerini, yalnızca Siirt milletvekili adayı Sayın Yasin Aktay'ın söz verdiğini ancak bir sene olmasına rağmen hiçbir şey yapılmadığını ve sözlerinin arkasında durmadığını söyledi.

ÇOCUKLAR KORKUDAN OKULA GİDEMİYOR

Okuyucumuz Rıdvan şare, ''Bu insanlık dramı artık son bulsun ve yetkililer bir an önce sesimizi duysun. Cenazeler yola saçıldığı için çocuklar korkudan okula gidemiyor. Yolda iskeletlerle karşılaşan küçük çocukların psikolojisi bozuldu'' dedi.

_

NOT: WhatsApp hattımıza gün içinde yüzlerce görüntü, video ve haber düşmektedir. Tahmin edersiniz ki aşırı bir yoğunluk oluşmaktadır. Haberleriniz görevli editör arkadaşlarımız tarafından sırasıyla değerlendirilmekte ve kullanılmaya çalışılmaktadır._

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler