HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Silahtar Mustafa Paşa nasıl öldü? Muhteşem Yüzyıl Kösem Silahtar Mustafa kimdir?

Silahtar Mustafa Paşa nasıl öldü? Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi 4.Murad dizisinde hayatı işlenen Silahtar Mustafa Paşa'nın hayatı ve ölümü haberimizde.

Silahtar Mustafa Paşa nasıl öldü? Muhteşem Yüzyıl Kösem Silahtar Mustafa kimdir?

Silahtar Mustafa Paşa kimdir? Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 2. sezonunda yer alan ve hayatı merak edilen IV. Murad'ın sağkolu Silahtar Mustafa Paşa'nın hayatı mynet.com'da.

SİLAHTAR MUSTAFA PAŞA KİMDİR?

Balkan kökenli devlet adamı ve askerdir. Babası tüccardır, Silahdar Mustafa'nın babasıyla ilgili gizli bir yarası vardır. Mustafa, Sultan Murad'ın en yakın dostudur. Çoğu zaman Murad'ın aklı selim yanını temsil eder. Güçlü, kuvvetli ve yapılı bir erkektir.

SİLAHTAR MUSTAFA PAŞA - CANER CİNDORUK KİMDİR?

Geçtiğimiz sezon Hülya Avşar, Ekin Koç ve Beren Saat'in rol aldığı 'Muhteşem YüzyılKösem' dizisine oyuncu takviyesi yapıldı. İkinci sezonda IV. Murad dönemini anlatacak olan projeye, Metin Akdülger, Mehmet Günsür ve Farah Zeynep Abdullah'ın ardından Caner Cindoruk da dahil oldu. Son olarak 'İstanbul Sokakları' adlı dizide rol olan oyuncu, Kösem'de "Silahtar Mustafa Paşa" rolüyle kamera karşısına geçti. Sultan Murad dönemini anlatan kitaplar okumaya ve belgeseller izlemeye başlayan Cindoruk, tarih uzmanları eşliğinde rolüne çalışıyor.

2 Nisan 1980 senesinde doğdu. Oyuncu olan kardeşlerinin etkisiyle tiyatroya yöneldi. Kara Güneş adlı diziyle il oyunculuk rolünü aldı. Daha sonra Geç Gelen Bahar ve Yaprak Dökümüdizileri ile çıkış yakalayan ünlü oyuncu bir çok dizi ve filmlerde yer aldı. Genç oyuncu es son İstanbul Sokakları dizisine hayat vermişti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler