HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şimdi de kayıp bebek alarmı! Tire'de 1,5 yaşındaki Rüya için arama çalışması başlatıldı

Türkiye Leyla ve Eylül şokunu atlatmadan Diyarbakır ve Hatay'da iki çocuğun daha kayıp olduğu haberleriyle sarsılmıştı. Bir kötü haber de İzmir Tire'den geldi. Kaybolan 1,5 yaşındaki Rüya Çelik ile anneannesini bulmak için arama çalışması başlatıldı. Anneannenin daha önce de evi terk edip gittiği ve 22 yıl kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. Yaşlı kadının çocuklarının yanında 4 senedir yaşadığı belirtildi.

Şimdi de kayıp bebek alarmı! Tire'de 1,5 yaşındaki Rüya için arama çalışması başlatıldı

Alınan bilgiye göre, Derebaşı Mahallesi'nde yaşayan 55 yaşındaki Yenigün ile torunu Rüya Çelik sabah saatlerinde evden ayrıldı. Aile üyelerinin ulaşamaması üzerine güvenlik güçlerine haber verilmesinin ardından AFAD ve jandarma ekipleri anneanne ve torununu bulmak için çalışma başlattı.

TARLADA ÇALIŞTIKLARI ESNADA BEBEĞİ ALIP ÇIKMIŞ

Rüya'nın annesi Derya Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde tarlada çalışmak için evden çıktıklarını, daha sonra annesi Fatma Yenigün'ün Rüya'yı da alarak evden ayrıldığını öğrendiklerini söyledi.

DAHA ÖNCE DE EVİ TERK ETMİŞ, 22 YIL HABER ALINAMAMIŞ

Annesinin daha önce de kendilerini terk edip gittiğini ve 22 yıl kendisinden haber alamadıklarını kaydeden Çelik, annesiyle 4 senedir birlikte yaşadıklarını söyledi.

"GELSİN YİNE SAHİP ÇIKALIM ONA"

Derya Çelik, annesinin küçük kızlarını eve getirmesini isteyerek, "Bana, kardeşlerime annelik yapmadı. Ne olur benim çocuğumu göndersin, benim çocuğumu gönderemiyorsa birine teslim etsin. Korkuyorsa birine teslim etsin. Ben hiçbir şey istemiyorum. Gelsin yine sahip çıkarım ona, yeter ki çocuğumu getirsin." dedi.

Derya-Hakan Çelik çiftinin Rüya dışında 12 yaşında Cihangir ve 17 yaşında Gülçin adında çocukları da bulunuyor. (AA)

tire kayıp bebek

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler