HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sınıf öğretmenleri Çocuk Edebiyatı hakkında bilgilendiriliyor

Çocuk kitapları yazarı Mevlana İdris sınıf öğretmenlerine Çocuk Edebiyatı konusunda bilgiler aktarılıyor.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) iş birliği ile sınıf öğretmenlerine yönelik Çocuk Edebiyatı okumaları yapılıyor.

Sınıf öğretmenleri Çocuk Edebiyatı hakkında bilgilendiriliyor

Çocuk kitapları yazarı Mevlana İdris sınıf öğretmenlerine Çocuk Edebiyatı konusunda bilgiler aktarılıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) iş birliği ile sınıf öğretmenlerine yönelik Çocuk Edebiyatı okumaları yapılıyor. Okumalar Çocuk Edebiyatı yazarı Mevlana İdris önderliğinde gerçekleşiyor. 20 hafta sürecek okumalarda 40 sınıf öğretmeni kitap, metin, yazar etrafında okuma ile inceleme ve eleştiri konusunda okumalar yapıyor.
Seka Kültür Alanı’nda bulunan Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi binasındaki okumalara Çocuk Kitapları yazarı Mevlana İdris kitapları okuyan çocuklarda öğretmenleriyle birlikte katıldı. Burada sevdikleri yazarla tanışma fırsatı bulan çocuklar, yazar Mevlana İdris’e severek okudukları kitaplarını imzalattı. Öğretmenleriyle bir süre Çocuk Edebiyatı Okumalarını dinleyen çocuklar, çocuk kitapları seçimi konusunda bilgi edindi.
Okumalarda, Çocuk Edebiyatı’nın genel bütünlüğü ve ilkelerinden kopmadan zaman zaman ayrıntılara iniliyor. Öğretmenlere çocuklara kitap tavsiyesinde bulunurken yardımcı olacak bilgiler aktarılıyor.

Sınıf öğretmenleri Çocuk Edebiyatı hakkında bilgilendiriliyor

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler