HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şırnak’ta çatışma: 1 şehit, 1 yaralı

Şırnak’ın Bestler Dereler bölgesinde arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı. Bugün sabah Şırnak Uludere ilçesi Andaç bölgesinde çıkan çatışmada 2 asker şehit olmuş, 2 asker de yaralanmıştı. Bölgede teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon devam ediyor. 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı tarafından yürütülen operasyonda 29 PKK’lı terörist etkisiz hale getirilmişti.

Şırnak'tan bir acı haber daha geldi. Bestler Dereler bölgesinde arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı.

Şırnak’ın Bestler-Dereler bölgesinde 23.Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı tarafından yürütülen operasyonda 29 PKK’lı terörist etkisiz hale getirilmişti.

Arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerine PKK’lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi.

ÇATIŞMADA BİR ASKER ŞEHİT OLDU

Çıkan çatışmada bir asker şehit olurken, bir asker yaralandı. Yaralı asker Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bestler Dereler bölgesinde PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon devam ediyor.

ŞEHİT SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Bugün sabah saatlerinde Şırnak Uludere ilçesi Andaç bölgesinde çıkan çatışmada iki asker şehit olmuş, iki asker de yaralanmıştı. Böylelikle gün içerisinde Şırnak'ta şehit olan asker sayısı 3'e, yaralı asker sayısı da 3'e yükselmiş oldu. (İHA)


En Çok Aranan Haberler