HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şırnak'ta çıkan çatışmada 1 polis şehit oldu

Şırnak’ta yürütülen operasyonlarda çıkan çatışmada 1 polis memurunun şehit olduğu bildirildi..

Şırnak'ta çıkan çatışmada 1 polis şehit oldu

Şırnak'ta, hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve tuzaklanan patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi için 14 Mart'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi ile birlikte başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifçi Operasyonu” devam ediyor.

Bu çerçevede, bugün sabah saatlerinde Bahçelievler Mahallesi'ne operasyon düzenlendi. Operasyonda, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı.

Çatışmada, bir polis memuru teröristlerin açtığı ateşle yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılan yaralı polis, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu.

ŞEHİT ATEŞİ SAMSUN'A DÜŞTÜ

Şırnak'ta şehit düşen Özel Harekat Polisi 23 yaşındaki Ersan Gürpınar'ın acı haberi memleketi Samsun'a ulaştı. Haberi alan aile gözyaşlarına boğuldu.

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Özel Harekat Polisi Ersan Gürpınar'ın memleketi Samsun'un İlkadım İlçesi Kışla Mahallesi'ndeki ailesine, acı haber bildirildi. İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz tarafından baba Yılmaz ve anne Fadime Gürpınar'a acı haber verildi.

PTT'de memur olarak çalışan ve işyerinden alınarak eve getirilen baba Yılmaz Gürpınar ile ev kadını anne Fadime Gürpınar gözyaşlarına boğuldu.

Evine hemen Türk bayrağı asıldı. Sağlık ekipleri de bölgede hazır bekletildi. Haberi alan yakınları ve komşuları ailenin yakına taziye ziyaretine koştu. Şehit Gürpınar'ın halası Akgül Arslan, sinir krizi geçirdi. Yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilmeye çalışıldı.

Şehit Ersan Gürpınar'ın 15 gün önce Samsun'a geldiği ve nişanlandığı, bir kaç gün sonra da görev yerine döndüğü ifade edildi. Asıl görev yerinin Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü olduğu geçici görevle Şırnak'a gittiği öğrenildi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler