HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'den seçim açıklaması

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, "İstanbul'da yarı final maçına çıkıyoruz, sonra büyük final maçını Bingöllülerle birlikte kazanacağız” dedi.

Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Ümraniye'de Bingöl Dernekler Federasyonu yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Bingöllülerin kendisine her zaman destek olduğunu ifade eden Sarıgül, "Hayatımın her döneminde Bingöllü dostlarımın desteğini gördüm. 6 yıl önce Bingöl'e gittiğimde bütün hemşerilerim beni aslanlar gibi bağrına bastılar. Ama bana sorarsanız İstanbul'da Bingöllüler hak ettiği noktada mı? İstanbul'da Bingöllüler hak etiği noktada hiç ama hiç değil. Hakk'ın gücü ile halkın gücü birleşecek. Anadolu bismillah diyerek iktidara yerleşecek” dedi.

"Kürt yurttaşlarım da bizim, Çerkes yurttaşlarım da bizim” diyen Sarıgül dil, din, ırk farkı gözetmeden herkesi kucakladığını söyledi. Bingöllüleri ‘Yiğit, mert, güzel insanlar' olarak tanımlayan Sarıgül, "Biz koltukların peşinde koşmuyoruz. Önce hakkın sonra sizin desteğiniz peşinde koşuyoruz. Allah'ım hayırlı olanı bize versin” diye konuştu.

30 Mart seçimlerine değinen Sarıgül, "İstanbul'da yarı final maçına çıkıyoruz. Yarı final maçını bismillah diyerek kazanacağız sonra büyük final maçını Bingöllülerle birlikte kazanacağız” şeklinde konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler