HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Siyah Beyaz Aşk izle: 6. yeni bölümde kurşunlar havada uçuşuyor!

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm bu akşam Star TV'de. Siyah Beyaz Aşk 6. bölümde izleyicileri aksiyon dolu sahneler bekliyor. Kurşunlar havada uçuşacak! Bu büyük tehlikenin pençesinde Ferhat giderek Aslı'ya daha da yakınlaşıyor. İşte Siyah Beyaz Aşk 6. yeni bölümden detaylar ve diziyi internetten izleyecekler için ilgili bağlantı!..

Siyah Beyaz Aşk izle: 6. yeni bölümde kurşunlar havada uçuşuyor!

Siyah Beyaz Aşk 6. yeni bölüm bu akşam 20.00'de Star TV'de ekrana gelecek. Hatırlanacağı gibi dizisinin son bölümünde Aslı ile Ebru'yu odayı araştırırken Ferhat'ın namlusunun ucunda kalmışlardı. Ferhat, Aslı ile Ebru'nun bir şeyler çevirdiğini anlayacak ki Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde Aslı'yı bu konuda iyice sıkıştıracak.

ASLI İLE FERHAT KURŞUNLAR ARASINDA

Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde izleyiciler aksiyona ve heyecana doyacağa benziyor. Dizinin bu bölümünde Ferhat'ın peşindeki adamlar nedeniyle Ferhat ile Aslı kaçıp bir orman evine sığınacaklar ama burası da saldırıya uğrayacak. Pek çok çatışmanın olacağı bu bölümde be gerilimde Aslı ile Ferhat arasında da bazı gelişmeler olacak. Ferhat giderek Aslı'ya kapılmaya başlıyor.

SİYAH BEYAZ AŞK DİZİSİ İNTERNETTEN NASIL İZLENİR?

Bu akşam Siyah Beyaz Aşk 6. yeni bölümü internetten izleyecekseniz aşağıdaki bağlantı ile Kanal D'nin online canlı yayına erişebilir ve diziyi 20.00'de cep telefonu, bilgisayar, tablet vb. ile izleyebilirsiniz.

Siyah Beyaz Aşk 6. bölümü izlemek için tıklayınız (Kanal D 20.00)

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Aslı, Ferhat'ın kendisini öpmesiyle beklemediği bir darbe daha aldı ve onun başka bir yüzüyle daha tanışmış olduğunu düşündü. Oysa Ferhat, yıllardır içine hapsettiği duyguları Aslı'nın yanında bir anlığına da olsa kontrol edemediğini fark etti ki bu onu da oldukça sarstı.
Aslı daha Ferhat'la yaşadığı yakınlaşmanın şokunu atlatamadan, istemeden de olsa Gülsüm ve Yeter'in sırrına dahil olmak zorunda kaldı. Yeter ise bu soruna kökten bir çözüm bulmak için kolları sıyırdı.

Cem Siyah Beyaz Aşk son bölümde gizlice ailenin içine girmenin yollarını iyice zorladı ve bilmeden Aslı'yı da bu işe alet etti. Ferhat ise bir yandan kardeşi Yiğit'i Namık'tan korumak için elinden geleni yaparken bir yandan da Aslı'nın kendisinden gizli bir şeyler çevirdiğinden şüphelendi. Bu nedenle Siyah Beyaz Aşk son bölümde onu iyice göz hapsine aldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler