HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Siyah İnci 11. yeni bölüm izle: Kenan gizli kamera kayıtlarını alabilecek mi?

Siyah İnci 11. bölüm bu akşam Star TV'de ekrana geliyor. Hande Erçel ile Togahan Sayışman'ın başrolünde oynadığı dizide Kenan, kamera kayıtlarını ele geçirmek için gizlice güvenlik şirketi firmasına giriyor. Hazal ile Ebru restleşiyorlar. İkili arasındaki sürtüşmeler son hız devam ediyor. İşte Siyah İnci yeni bölüm fragmanları ve özeti...

Siyah İnci 11. yeni bölüm izle: Kenan gizli kamera kayıtlarını alabilecek mi?

Siyah İnci yeni bölümde heyecan fırtınası esecek. Kenan, Irmak ile evliliğe doğru giderken bir yandan hastanedeki gizli kamera kayıtlarının peşine düşer. Amacı gerçeği öğrenmektir. Ebru ile Halil'in Hazal hakkında söyledikleri sonrasında tereddüte düşen Kenan, Irmak'ın bağlı olduğ solunum cihazının fişini kim çekti öğrenmek istiyor. Güvenlik şirketine gizlice giren Kenan, kayıtları bulmak için çabalarken kendisine doğru yaklaşan tehlikeden habersizdir.

Yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı dizinin senaristi ise Yekta Torun. Heyecanlı ve sürükleyici hikayesi ile izleyiciyi etkisi altına alacak olan “Siyah İnci” 11. yeni bölümü bu akşam Star TV'de ekrana gelecek. Aşağıdaki canlı yayın linki ile diziyi online izleyebilirsiniz. İşte Siyah İnci 11. yeni bölüm fragmanları ve bölüm özeti...

Siyah İnci 11. yeni bölümü izle (Star TV canlı yayın saat: 20.00)

SİYAH İNCİ 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Aziz, Kenan ve Irmak’ın nişanında elinde silahla Vural’ın karşısına dikilmiştir. Kenan dahil herkes şoktadır. Kimse beklememektedir böyle bir şeyi. Kenan Aziz’i durdurmaya çalışır ama başaramaz, Aziz oldukça kararlıdır. Üstelik Vural’ın da alttan almak, boyun eğmek gibi bir niyeti yoktur. Bu durum Aziz’i iyiden iyiye kızdırır. Tetiği düşüreceği esnada ona mani olup, Vural’ın hayatını kurtaran kişi, hiç beklenmedik biri olacaktır.

Ebru ise bu karmaşanın arasında günlüğünü geri alacaktır. Fakat Hazal’ın bu işin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Ne pahasına olursa olsun Ebru’nun ipliğini pazara çıkaracaktır. Vural’ın başındaki dert, Aziz’le ve onun eline geçirdiği notla da bitmemektedir.

Defne, Vural’ın en büyük sırrını öğrenmiş, ona şantaj yapmıştır. Vural’ın, Defne’yi susturmak için isteklerini kabul etmekten başka şansı yoktur. Melek, nişanda olanlardan sonra kızı adına çok kaygılıdır. Kızının hayatı için endişe etmektedir artık. Bu konuda yardım isteyebileceği tek bir kişi vardır; Aziz. Kızını Demiroğlu ailesinde kurtarması karşılığında babası olduğunu birlikte açıklamayı teklif eder.

SİYAH İNCİ 11. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Kenan ve Hazal cephesindeyse mecburi bir iş birliği söz konusudur. İkili ne şekilde olursa olsun görüntülere Vural ve diğerlerinden önce ulaşmanın derdine düşmüşlerdir. Bu konuda birlikte hareket edip planlarını devreye koyarlar. Fakat görüntülerin peşinde gizliden gizliye plan yürüten bir tek onlar değildir. Ebru da Irmak’ın fişini çekenin kendisi olduğunun anlaşılmaması için plan yapmış ve kimsenin haberi olmadan görüntülere ulaşmanın yolunu bulmuştur. Görüntülerin peşinde 4 farklı kişi vardır artık; Hazal, Kenan, Ebru ve Vural…

Bütün bunlar olurken Jale’de, Naz’la ilgili önemli bilgiler toplamış, Vural’ın ona zarar verdiğine emin olmuştur. Durumu Hazal’la da paylaşır. Hazal, Naz’a ne olduğunu ortaya çıkarmak için oldukça kararlıdır. Bir yandan da herkesten gizli Jale’yle görüşür ve gerçeğin peşinde koşar.

Yayın Günü : 07 Aralık Perşembe
Yayın Saati : 20.00

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler