HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Siyah İnci 9. bölüm fragmanı: Irmak'ın hastalığı herşeyi değiştirdi!

Siyah İnci 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'nin çok izlenen dizisi Siyah İnci'de Hande Erçel ile Tolgahan Sayışman başrolleri paylaşıyor. Siyah İnci son bölümde Kenan'ın nikahtan bir anda vazgeçmesi Irmak'ın hastalığını tetikliyor ve bayılıyor. İzleyenler, Irmak'a ne olduğunu merak ediyorlardı. Yeni bölümde fragmanında Irmak'ın o halini gören herkez, aldıkları kararlardan bir bir geri dönüyorlar. İşte Siyah İnci 9. yeni bölüm fragmanı...

Siyah İnci 9. bölüm fragmanı: Irmak'ın hastalığı herşeyi değiştirdi!

Siyah İnci 9. bölüm fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. Hande Erçel ile Tolgahan Sayışman'ın başrolünde oynadığı dizi Siyah İnci yeni bölümde neler olacak merak ediliyor. İlgiyle izlenen ve takip edilen Siyah İnci son bölümde Irmak'ın neden bayıldığı çok konuşulmuştu. İşte Siyah İnci 9. bölüm fragmanı bu konuya açıklık getiriyor.

Siyah İnci son bölümde Irmak ile Kenan, nikah hazırlıkları yapıyorlardı. Hatta Kenan, Irmak'a bir süpriz yaparak gelinlik bile almaya gitmişlerdi. Fakat Kenan, aklında ve kalbinde Hazal olduğu için Irmak'a nikahtan vazgeçtini söylüyor. Fakat Irmak, Kenan'ın bu söyledikleri sonrasında fenalık geçiriyor ve bayılıyor. Bu sahne ile sona eren son bölümde sonrasında herkes Irmak'a ne olduğunu merak ediyordu.

SİYAH İNCİ 9. BÖLÜM FRAGMANI

"KALBİNİ KIRACAK BİR ŞEY Mİ SÖYLEDİN?"

Siyah İnci 9. bölüm fragmanı, Irmak'ın hastaneye getirildiği sahne ile başlıyor. İlk söylenen ise Irmak'ın astım hastalığı nedeniyle bayıldığı oluyor. Ve Irmak'ın hastalığı herkesi hastaneye topluyor. Hazal'ın sözleri ile Kenan'ı derinden yaralıyor. "Senin yanında mutluydu, huzurluydu. Kalbini kıracak bir şey mi söyledin" demesi Kenan'ı olduğundan daha pişman hissetmesini sağlıyor.

Siyah İnci yeni bölüm fragmanında Vural'ın Hazal'a "Nolur beni bırakma" demesi, Hazal'ın ise Vural'a "Ben senin karın olacağım" söylemesi ve Canan'ın Kenan'ın yanına giderek "Bir gün senden bir şey isteyeceğim hatta bunun için yalvarmak zorunda kalacağım aklımın ucundan bile geçmezdi" demesi, Irmak'ın hastalığı sonrasındaki değişimleri gösteriyor. Bu olaylar sonrasında Kenan'ın da Irmak ile evlilikten vazgeçmeyeceği düşünülüyor. İşte Siyah İnci 9. bölüm fragmanı...

SİYAH İNCİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Siyah İnci son bölümde; Hazal'ı gördüğü anda onun kendi kızı olduğunu anlayan Aziz, Melek'e hesap sormaya gittiği yerde, Hazal'la karşılaşınca, yıllardır hasret kaldığı kızına sarılmak ve kokusunu içine çekme imkanı yakalamıştır.

Kenan ise hızla Irmak'la evlilik yoluna girmiştir. Bu haber duydukları anda hem Hazal'da, hem Demiroğlu hanesinde büyük bir şok ve yıkım yaratacaktır. Kenan aşklarının son nişanı olarak Hazal'ın boynundaki Siyah İnci'yi geri alır... O kolyenin hakedene takılmasını istemektedir.

Melek kızıyla barıştıktan sonra onun Vural'la para için evlenmediğine bir kez daha emin olmuştur.

Hazal çaresiz kaldığı anda itiraf eder annesine gerçeği... Vural'ın kızıyla zorla birlikte olduğunu öğrenen Melek, deliye döner. Bu sırrın Melek tarafından öğrenilmesi büyük yüzleşmelere ve hesaplaşmalara yol açacaktır...

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler