HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Siyasilerden Kayahan mesajı

Başbakan Ahmet Davutoğlu Kayahan'ın vefatı üzerine Twitter hesabından mesaj paylaştı.

Siyasilerden Kayahan mesajı

Davutoğlu, "Türk müziğine sayısız beste kazandıran, bir neslin şarkılarıyla büyüdüğü Kayahan'ı kaybetmenin hüznü içindeyiz. Ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiasına taziyelerimi iletiyorum" dedi.

ERDOĞAN: SEVGİ VE SAYGIYLA YAD EDİLECEKTİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk pop müziği sanatçısı Kayahan'ın vefatı dolayısıyla mesaj yayınladı. Türk pop müziğinin saygıdeğer ismi, besteci ve söz yazarı Kayahan'ın vefatını derin bir teessürle öğrendiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şarkıları ve sesiyle, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen Kayahan, Türk pop müziğinin gelişiminde önemli rol oynamış, derin izler bırakmıştır. Eserleriyle yaşamaya devam edecek olan merhum sanatçımız, her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Kıymetli sanatçımız Kayahan'a Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum" dedi.

CEMİL ÇİÇEK'TEN VEFAT MESAJI

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Kayahan, gönüllerde iz bırakan eserleri ve beyefendi tarzıyla yüreklerimizde her zaman özel bir yere sahip olacak, Türk müziğine verdiği emekler için her zaman sevgi ve saygıyla anılacaktır" dedi.

Çelik, Kayahan'ın vefatı dolayısıyla yayımladığı mesajda, şu ifadeleri kullandı:

"Müzik dünyamızın usta besteci ve söz yazarlarından değerli sanatçı Kayahan Açar'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kayahan, gönüllerde iz bırakan eserleri ve beyefendi tarzıyla yüreklerimizde her zaman özel bir yere sahip olacak, Türk müziğine verdiği emekler için her zaman sevgi ve saygıyla anılacaktır. Büyük sanatçıya Yüce Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve sanat camiamıza sabırlar diliyorum.

MASUM TÜRKER DE UNUTMADI

Türker, ünlü sanatçı Kayahan Açar'ın vefatı nedeniyle bir mesaj yayınladı.Türker'in mesajında,"Ömrünü müziğe adamış olan usta sanatçı Kayahan'ın, tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini büyük üzüntü ile öğrendim. Kendisine rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyasına sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

GÜRSEL TEKİN: EZBERE BİLDİĞİMİZ ÇOĞU ESERİN SAHİBİ

Ezbere bildiğimiz çoğu eserin sahibi bir ustayı kaybettik. Kayahan'a Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır diliyorum.

KILIÇDAROĞLU: DİNLEYİCİSİNE HEP SEVDALI KALDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçı Kayahan'ın vefatı dolayısıyla sosyal paylaşım sitesinden taziye mesajı yayımladı. Kılıçdaroğlu, taziye mesajında, Kayahan'nın vefatından duyduğu üzüntüyü ifade ederek, "Kayahan; sevginin, samimiyetin sanatçısıydı. Dinleyicisine hep sevdalı kaldı. Milletimize has zarif duyguların kaybıdır. Başımız sağolsun" dedi.

BAHÇELİ: GERÇEKTEN DE ODALARDA IŞIKSIZ KALDI

Bahçeli mesajında, "Türk müziğinin güçlü sesi, kendine özgü yorum ve müstesna besteleriyle milyonların gönlünde taht kuran değerli sanatçımız Kayahan Açar'ın vefatından büyük bir üzüntü duydum. Kayahan, bundan böyle sözlerini bizzat kaleme aldığı sevda şarkılarından tütecek, yolu sevgiden geçen herkesin gönlünde manen var olacaktır. Türk Pop Müziği gerçekten de "Odalarda ışıksız kalmıştır." Merhum geride kalıcı izler, sayısız hatıralar ve onca eser bırakarak ebediyete göçse de aziz milletimiz bağrından çıkardığı bu kıymetli sanatçısını hiç unutmayacaktır.

Zamansız kaybettiğimiz değerli sanatçımız Kayahan Açar'a Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, tertemiz ismini yüreklerine yazmış sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ: "Yolu sevgiden geçen herkesle bir gün yolumuz kesişecek." Mekanın cennet olsun Büyük Sanatçı Kayahan.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik: "Kayahan, gönüllerde iz bırakan eserleri ve beyefendi tarzıyla yüreklerimizde her zaman özel bir yere sahip olacak, Türk müziğine verdiği emekler için her zaman sevgi ve saygıyla anılacaktır.Büyük sanatçıya Yüce Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve sanat camiamıza sabırlar diliyorum.”

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler